• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mesut Demir Hoca Hiranur iftirasının perde arkasını anlattı!

Yeniakit Publisher
2022-12-12 23:58:00 - 2022-12-12 23:59:34

İsmailağa'nın önde gelen isimlerinden Mesut Demir Hoca, Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'e atılan, "çocuğunu 6 yaşında evlendirdi" iftirasının sebebini geçmişten örneklerle anlattı.

 Yeniakit.com.tr 

İsmailağa Cemaati'nden Mesut Demir Hoca, Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'e atılan, "çocuğunu 6 yaşında evlendirdi" iftirasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

"Hayatta öyle bir yanlış yapmaz. Bütün milleti inandırmaya çalışıyorlar." diyerek Yusuf Ziya Gümüşel'i savunan Demir Hoca, geçmişten örneklerle iftirayı gündemde tutanların amacını anlattı:

Onların dertleri hükümeti 1 puan indirelim. Erbakan hocayı neyle indirdiler aşağıya, Ali Kankancı’larla indirdiler. Tamamıyla tuzaktır, tezgahtır bu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Harun

O ğünleri yaşamış,,,, rahmetlik erbaşın hocaya kurulan kumpasları yaşamış bu Müslüman millet,,,, Bu yapılanların bir tuzak,,,bir kumpas olduğunun farkında ve böööle bir olaya asla inanmamaktadır,,,,,,, Müslğman olmayanların söyledikleri se ancak kendi gurupları arasında şarap larını yudumlarken başarılı olduklarını zannetsinler,,,,,, Müslümanlar,,,, Tayyip erdoğan ı,,, ne Erbakan ın ne de cennet mekan Abdülhamit han ın yalnızlığına bırakmayacaktır,,,,,, Allah ın izni ile onlarda bunu ağızlarında tükürükler saçarak izleyecekler,,,,,, Geçti onların o kumpaslar dönemi,,,,, Onların devri bitti,,,,,, Geliyor gelmekte olan,,,, Kaderin üstünde bir kader var,,,,, Göklerden gelen bir haber var

Bilal

Balcalı hastanesinde 2 ay önce zimmetine 80 trilyon geçiren hastane müdürü görevinin başına döndü. İlk iş kendini ihbar eden diğer müdürü bacağından vurdurdu "iddia bu". Çukurova üniversitesi boka batmış her bir yerinde devlet hergün dolandırılıyor. Ve bunların hepsi CHPKK'lı. Bu hırsızlıkları kapatmak için İslam'a saldırıyor şerefsizler. Akparti. İftira peşine koşana kadar hırsız chpkk'lıları ifşa et.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23