• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mesaj Özgür Özel’e mi? Tanju Özcan’dan her akşam kafayı çeken ayyaşlara ağır para cezası

Yeniakit Publisher
2024-09-05 08:02:00 - 2024-09-05 08:11:24

CHP Genel başkanı Özgür Özel’in “Her akşam arkadaşlarla kafayı çekerim. Ben içki içtiğimi gizlemem.” Diye haberlerinin çıkmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ayyaşlara kestiği ceza ile gündem oldu. Özcan paylaşımında, "İnsan demeye dilimin varmadığı 4 yaratık oturup sabaha kadar içmişler ve o şekilde de bırakıp kalkmışlar" diyerek bir paylaşım yaptı. Özcan’ın paylaşımı Özgür Özel’e gönderilen bir mesaj olarak yorumlandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Instagram'dan bir parkta alkol alıp yerlere çöp atan 4 kişinin etrafta bıraktığı kirliliği paylaştı. Özcan paylaşımında, "İnsan demeye dilimin varmadığı 4 yaratık oturup sabaha kadar içmişler ve o şekilde de bırakıp kalkmışlar" dedi.

Bolu'nun CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya platformu Instagram'dan paylaşımda bulundu. Özcan bir parkta alkol alıp yerlere çöp atan 4 kişinin etrafta bıraktığı kirliliğin görüntülerini paylaştı. "İnsan demeye dilimin varmadığı 4 yaratık oturup sabaha kadar içmişler ve o şekilde de bırakıp kalkmışlar" diyen Özcan, şahısların tespit edildiğini ve haklarında her birine 39.797 TL idari para cezası kesildiğini söyledi. 

Tanju Özcan paylaşımına şu notu düştü:

"Dün gece, sanayi bölgemizdeki küçük bir yeşil alanımızda, insan demeye dilimin varmadığı 4 yaratık oturup sabaha kadar içmişler ve o şekilde de bırakıp kalkmışlar.

Biz bu 4 kişiyi tespit ettik ve her birine 39.797 TL idari para cezası kestik. Ayrıca bunlar hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na da suç duyurusunda bulunacağım. Kanun açık, çevreyi kasıtlı olarak kirletmenin 2 yıla kadar hapis cezası var.

Vallahi siz kirletmeye devam ederseniz işin sonu hapishane de bitecek"

CHP Genel başkanı Özgür Özel’in “Her akşam arkadaşlarla kafayı çekerim. Ben içki içtiğimi gizlemem.” Diye haberlerinin çıkmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ayyaşlara kestiği ceza ile gündem oldu.

Özel’in “Her akşam arkadaşlarla kafayı çekerim. Ben içki içtiğimi gizlemem" sözleri yeniakit.com.tr'de böyle haber olmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Görüş

"Yılan kendi eğrin görmez deve boynun eğri der"

A g

İçki masasında mi ulkeyi yonetecekler biri çocuğunu inkar eden sözde namuslu diğeri ni hiç söyleme yillardir milletin kanını emen em...il
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23