• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merhum Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş böyle isyan etti! 'Acımız üzerinden siyaset yapmayın'

Yeniakit Publisher
2023-01-01 23:43:00 - 2023-01-02 00:40:08
Merhum Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş böyle isyan etti! 'Acımız üzerinden siyaset yapmayın'

Ankara'da silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, acı olay üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara tepki gösterdi.

 Yeniakit.com.tr 

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ateş'in vefatı ülkücü camiayı yasa boğarken, bir takım hesaplar peşinde olan muhalefete yakın medya silahlı saldırı olayını siyasete alet etmeye çalıştı. Eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak elim bir olay üzerinden türlü senaryolar çıkaran kesime tepki gösterdi.

Katil arayışlarının ve hedef göstermelerin kimseye faydası olmadığını belirten Ayşe Ateş, "Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir." ifadelerini kullandı.

İşte Ateş'in o mesajı:

Ankara'da düzenlenen hain suikast sonucu şehit düşen eşim Sinan Ateş'in cenazesi için yakından, uzaktan gelerek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten herkese ailemiz adına teşekkür ediyorum. Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri değildir. Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir.

Her şeyden önemlisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir. Acımızı bir siyasi malzeme haline getirmek, acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmak isteyenlerden istirhamımız, ellerini vicdanlarına koymaları, acımıza saygı duymalarıdır. Şu anda tek bir gerçek vardır: Sinan Ateş, hain bir suikaste kurban gitmiş Ülkücü şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

şehidin çeşitleri de varmış... yapmayın yahu, lütfen... şehit olmuştur. bitti... akıncı şehit, solcu şehit, aydın şehit, laik şehit, devrimci şehit, devrim şehidi... olmaz....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23