• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merhum Necmettin Erbakan Hoca'dan dönemin ezik liderlerine 'Avrupa' dersi!

Yeniakit Publisher
2023-11-21 01:22:00 -

Merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın dönemin liderlerine Avrupa dersi verdiği sözleri viral oldu.

Videoda, Avrupa Birliği'ne ilişkin değerlendirmede bulunan merhum Necmettin Erbakan Hoca, eziklik hissi yaşayan liderlere Türkiye'nin Avrupa karşısındaki gücünü tokat gibi sözlerle anlatıyor.

Erdal İnönü'nün "Avrupa Birliği bizi AB'ye katılmaya layık görür mü?" sözlerine öfkelenen Erbakan Hoca, tatlı diliyle, "Sayın İnönü'yü çok severim ama söylediklerine üzüldüm." diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam ediyor:

Ne demek? Kimmiş Avrupa? Nereye girmemizi layık görüyormuş? Bu nasıl ifade? Biz tarihin en şerefli milletiyiz. Biz Avrupa'yı bir şeye layık görürüz veya görmeyiz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

BİZLER BATININ GERÇEK YÜZÜNÜ YILLAR SONRA ANCAK GÖREBİLDİK, BUNLARDA DEMOKRASİ, HUKUK, ADALET, İNSAN HAKLARI, ÖZGÜRLÜKLER V.S. GİBİ KAVRAMLARDA SAMİMİ PLSAYDILAR, DÜNYA BÖYLE KAOSUN İÇİNDE OLMAZDI.

Musa

Rahmetli Erbakan gercek bir liderdi onun sayesinde Anadolu'daki fabrikaları kurduk kıbrıs Türkü zülmden kurtuldu . O kadar zorluklar çektik değdi. Bugün Tayyip Erdoğan büyük başarılar gösteriyor !! Lider !!! Düşün birde Chp olmayacak hdp pkk olmayacak Avrupa köle olur kapında ! Amerika Avrupa niye chp pkk hdp vs destek verir ilerleme diye.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23