• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merhum Mahmud Esad Coşan Hocaefendi'nin Yunanistan sohbeti! 'Allah yolunda ölmeyi en büyük nimet biliriz'

Yeniakit Publisher
2022-09-03 23:22:00 - 2022-09-03 23:29:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'a had bildirdiği konuşmasından sonra, merhum Mahmud Esad Coşan Hocaefendi'nin Yunanistan üzerine sohbeti günün en çok izlenenleri arasına girdi.

 Yeniakit.com.tr 

TEKNOFEST'te konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'a, "Bir gece ansızın gelebiliriz." mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'a had bildiren sözleri içimizdeki Yunan sevdalılarını rahatsız ederken, merhum Mahmud Esad Coşan Hocaefendi'nin Yunanistan'a ilişkin bir sohbeti günün en çok izlenenleri arasında girdi.

'Bizim ölümden korkumuz yok'

Mahmud Esad Coşan Hocaefendi, Yunanistan'a ilişkin sağlığında verdiği bir sohbette şu ifadeleri kullanmıştı:

Ya harp olursa? Yunanistan kurcalaya, kurcalaya, kurcalaya Kardak kayalıkları bilmem ne derken bir harp patlarsa ne yapacağız? Çarpışacağız ne yapalım..

Bir gül bahçesine gidercesine, bir gül bahçesine girercesine, bizim ölümden korkumuz yok. Allah verdiği hayatı yazmış. Ne kadar yazıldıysa o kadar yaşayacağız. Biz Allah yolunda ölmeyi en büyük nimet biliriz. Bizim karşımızda öyle kimse duramaz. H,ç kimse duramaz ama biz sağlam Müslüman olursak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Allahın yoluna girilirse kardak kayalıkları kurana sünnete göre bir değer ifade eder mi tartışılır Allah zaten küfrü kafiri düşman olarak tanımlamış tek dini kendi nezdinde olan islam yapmak yani gerçek adaleti getirmek için savaşı emretmiştir.

Altan Ertunç

Valla biz Halk olarak hazırız yunanla savaşmaya ama bu yazıları yazarlar bu sözleri söyleyenler bizi yoneteerin çocukları da bizim ile birlikte savaşacak ama g.......z yemez sizlerin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23