• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merhum Döngeloğlu Hoca o sohbeti ile gündemde! 'Kur'an'da Azrail'in adı geçmiyor'

Yeniakit Publisher
2022-11-24 01:17:00 - 2022-11-24 01:26:12

Merhum Ömer Döngeloğlu Hoca, Kanal 7 ekranında "ölüm" üzerine gerçekleştirdiği sohbeti ile yeniden gündeme geldi.

Merhum Ömer Döngeloğlu Hoca, vefatından önce ölümü anlattığı videosu ile yeniden gündeme geldi.

Ömer Döngeloğlu Hoca, ilgili videoda Kur'an'da Azrail adının geçmediğini, "Ölüm meleği" denildiğini ancak Azrail demekte de bir sakınca olmadığını söylemişti.

Merhum Döngeloğlu, Azrail'in can almakla görevli en üst melek olduğunu, Azrail'in emrinde ölüm meleklerinin olduğunu anlatmıştı.

Azrail'in emrinde iki tür ölüm meleği olduğunu ifade eden merhum Döngeloğlu Hoca, bunşardan bir grubun kafirlerin canını dehşetle almak için (naziat melekleri) bir grubunun da mü'minlerin ruhunu hoş bir şekilde almak için (naşitat melekleri) görevlendirildiğini aktarmıştı.

Ömer Döngeloğlu Hoca, "Allah bize imanımıza göre hak etttiğimiz, ya gördüğümüzde çok sevineceğimiz melekleri gönderiyor, ya da kötü bir insan isek gördüğümüzde azaba uğrayacağımız ölüm meleğini gönderiyor." demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mert

Azrail'in emrinde iki tür ölüm meleği olduğunu ifade eden merhum Döngeloğlu Hoca.---bunu nereden uydurduysa ? Kaynak söyleseydi keske. Azrail kelimesini Israilogullari uydurdugu icin kuran da gecmez. cünkü yahudiler savasa katildiginda düsmana biz sizin ölüm meleginiz Azrail, sizin caninizi almaya geliyoruz derlerdi.

Midyatlı

ÖMER hocama ALLAH rahmet eylesin de yaho biz ALLAH'A iman etmişmiyiz evet Ölüm meleği var'mı var, yani şimdi mümin ile kafirin can alması farklı olur diyor biz bunada inanıyoruz. o zaman neyi tartışıyoruz? işimiz olmayan işlere burunumuzu sokmayalım yoksa sapıtır gideriz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23