• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merdan Yanardağ'dan akıl almaz edepsizlik! Bunları iyi tanıyın

Yeniakit Publisher
2023-05-21 12:12:00 - 2023-05-21 20:09:19
Merdan Yanardağ'dan akıl almaz edepsizlik! Bunları iyi tanıyın

Milli irade hazımsızlığında sınırları zorlayan Merdan Yanardağ, akıl almaz bir edepsizliğe daha imza attı. 14 Mayıs'ta yaşadıkları tarihi hezimeti hâlâ atlatamayan Yanardağ, işi pişkinliğe vurup "Hile, iftira, oy hırsızlığı, kara propaganda, tehdit ve devlet olanaklarının adaletsiz şekilde kullanılmasına karşın, iktidar güçleri yüzde 50 barajını aşamadı ve yenilgiye uğradı. Asıl gerçek budur" herzelerini yumurtladı.

Milli irade hazımsızlığında sınırları zorlayan Merdan Yanardağ, akıl almaz bir edepsizliğe daha imza attı. 

14 Mayıs'ta yaşadıkları tarihi hezimeti hâlâ atlatamayan Yanardağ, işi pişkinliğe vurup "Hile, iftira, oy hırsızlığı, kara propaganda, tehdit ve devlet olanaklarının adaletsiz şekilde kullanılmasına karşın, iktidar güçleri yüzde 50 barajını aşamadı ve yenilgiye uğradı. Asıl gerçek budur" herzelerini yumurtladı. 

Yanardağ, Birgün gazetesindeki pespaye yazısında özetle şunları kaydetti:

"Seçimlerde hile yapıldığı, bu hilenin ya da halk iradesinin çalınmasının daha oylar sandığa girmeden yapıldığına ilişkin iddiaların doğruluğu hemen hemen kesin gibidir. Çünkü kullanılan 4 milyon 200 bini aşkın oy şaibeli, 20 bini aşkın sandık sonuçlarının ise sorunlu olduğuna ilişkin, güçlü kanıtlara dayalı itiraza Yüksek Seçim Kurulu henüz tatmin edici bir yanıt vermiş değil. Bu durumu akılda tutarak belirtirsek eğer; hile, iftira, oy hırsızlığı, kara propaganda, tehdit ve devlet olanaklarının adaletsiz şekilde kullanılmasına karşın, iktidar güçleri yüzde 50 barajını aşamadı ve yenilgiye uğradı. Asıl gerçek budur."

Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren..." target="_blank">
Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...
Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...

Gündem

Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Merdan Yanardağ'ya, sizler ya bu ülkede yaşamıyorsunuz, ya da çok kötü pis niyetlisiniz, bunun başka izahı olamaz, yahu sanki ülkemizde yalnız 14 Mayıs seçimleri yapılmış gibi her zaman ki yalan ve algılarınıza 20 yıldır her seçimlerde yaptığınız iftiraları bu seçimlerde de yaptınız, bütün partilerin ve halkın gözü önünde PKK2lılar gibi baskı yapmadan kendi hür iradeleriyle kullanılan oyları niçin halkı tahrik etmek maksatlı hile yapılmış yayınlar yapıyorsunuz?, ayıptır, yazıktır, günahtır, kişilik yapınızı mutlak uzaman bir doktora görünün ki bundan sonraki yenilgilerinizde iftiracı olmayınız, halkı ikna edemiyorsanız yenilgiyi şerefle kabullenip başarılı olanı kutlamasını bilirseniz size çok şey kazandırır.

hun

yokmu memlekette bir adaletli ,vicdanlı hakim savcı ,bunun ngibi adilere ceza verecek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23