• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merdan Yanardağ ve Enver Aysever işte şimdi hapı yuttu! O alçaklığa soruşturma

Yeniakit Publisher
2023-02-07 17:11:00 -
Merdan Yanardağ ve Enver Aysever işte şimdi hapı yuttu! O alçaklığa soruşturma

Tele 1 Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile gazeteci Enver Aysever'in deprem sonrası skandal açıklamalarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' suçundan soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası tepki çeken açıklamalara imza atan Merdan Yanardağ ile Enver Aysever hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' suçundan soruşturma başlattı.

Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, dünkü yayında depremin yaşandığı bölgenin dindar ve geleneklerin egemen olduğu bir bölge olduğunu savunmuştu.

"Hangi gerekçeyle cezalandırabilmiş olabilir ki Tanrı?"

"İnsanlar bile bile merkez sağ muhafazakar partilere, gerici partilere göre göre oy vermeye devam ettiler. 'Gölcük depremini Donanma Komutanlığı'nda dans ediyorlar da bu yüzden Allah'ın cezası onları vurdu' diyen zihniyet bugün iktidardır." diyen Yanardağ, "Bu zihniyet bu bölge ağırlıklı olarak dindar bir bölgedir. Geleneklerin egemen olduğu bir bölgedir. Burada hangi yalanı bulacaksınız? Hangi gerekçeyle cezalandırabilmiş olabilir ki Tanrı?" ifadelerini kullandı.

Enver Aysever: Ortak yön siyasal İslam

Enver Aysever de kendi Youtube kanalında depremlerde en çok yıkımın İslam ülkelerinde olmasına dikkat çekerek, "Ortak yön siyasal İslam" demişti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ya hak

bu i. soyları bitmez tükenmez ALLAH bunları bildiği gibi yapsın ne diyelim.

recep

Sahi,bu kıt akıllıları hakkıyla yargılayacak birileri var mı? Binanın ön kapısından girip arka kapıdan çıkacak mı? Yada 24 ay altı ceza verip zamana mı oynanacak ? Bunların saçma/sapan geyikleri hep yanlrına mı kalacak? Bunlardaki ne kin ,ne öfke? Natenyahunun , mitçotakisin geçmiş olsun dediği bir dönemde bunlar ya isimlerini değiştirsinler yada isimlerimizi, sıfatlarımızı ağızlarına almasınlar. EY MERDAN VE ENVER SİZ BÖYLE KONUŞURSANIZ SİZİN BİDON KAFALARINIZIN ANLAYACAĞI DİLDEN KONUŞURUZ. EN GERİCİ, EN MUHAFAZAKAR, EN TUTUCU KİŞİLER SİZİN GİBİ BİDON KAFALI SOLCULARDIR, AMA SİZİN GİBİ SOLCULAR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23