• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merdan Yanardağ 'Öcalan'a af' istedi! 'O bir filozof'

Yeniakit Publisher
2023-06-25 23:06:00 -

Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Tele 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, canlı yayında Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan için af istedi.

Tele 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın canlı yayında terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan için söylediği sözler tartışma yarattı. Öcalan için af çağrısı yapan Yanardağ, "Abdullah Öcalan'a uygulanan tecritin hukukta hiçbir yeri yoktur. Hafife alınacak biri değil. Cezaevinde okumaktan filozof oldu. Son derece zeki biri" dedi.

Tele 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan için uygulanan tecriti eleştirerek hukukta hiç bir yeri olmadığını dile getirdi.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Yanardağ, Öcalan için af çağrısında bulunarak, avukatlarıyla dahil kimseyle görüştürülmediğini ifade etti.

"Abdullah Öcalan'a uygulanan tecritin hukukta hiçbir yeri yoktur." diyen Yanardağ, Öcalan'ın hafife alınacak biri olmadığını cezaevinde kitap okumaktan 'filozof' olduğunu söyledi.

Yanardağ, "Abdullah Öcalan hafife alınacak biri değil. Cezaevinde okumaktan filozof oldu. Son derece zeki biri" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Öyle filozofu .......

Ziya

Lan oğlum merdan sen kimsinde terör örgütüne af istiyorsun laflarına dikkat boynundan büyük laflar söyleme yoksa o lafları yütturulur sana ülkem için cansa canım kansa kanım feda olsun gerisi teferruat ülkem için taş üstün taş omuz üstünde baş kalmaz yaşasın TÜRK MİLLETİ ve DEVLETİ buda böyle biline ser....... lüzumu yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23