• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'in deprem duyarlılığı 1 dakika anca sürdü

Yeniakit Publisher
2023-03-08 00:07:00 - 2023-03-08 01:07:10

6'lı masayı yıkan sonra masaya dönüp söylediği her şeyi unutan çakma ülkücü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklandığı sırada yüz ifadesinin deprem nedeniyle yorgunluktan olduğunu iddia etti. Oysa çakma ülkücü Akşener sadece bir dakika sonra kahkahalar atması dikkat çekti.

Altılı Koalisyon'daki krizin mimarı olan ve desteklemediği için masadan kalktığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ertesi gün imza atmak zorunda kalan İYİ Parti Genel Başkanı çakma ülkücü Meral Akşener, yeni bir skandala imza attı.

İstismarın bu kadarına pes! Kahkahaya boğuldu

Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kamuoyuna açıklandığı anlardaki mutsuz görüntüsü dikkat çekmişti. Altı liderle akşam yemeğine de katılmayan Meral Akşener, bu görüntünün deprem nedeniyle üzüntüsünün yansıması olduğunu iddia etti. Oysa Akşener sadece bir dakika sonra aynı yayında kahkahaya boğuldu.

Haberturk'deki yayında Fatih Altaylı'nın, "Saadet ve Gelecek partilerindeki yemeklerin güzel olduğunu söylüyorsunuz. CHP'nin yemekleri güzel değil miydi" sorusu üzerine, çakma ülkücü Meral Akşener kahkahayı bastı. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya Doğru

Yapmacık tavırları o kadar sırıtıyor ki

Bu bir taktik mi?

Dikkat ederseniz buradaki Meral Akşener normalden farklı...bambaşka bir Meral Akşener... konuşmaları köpük gerçekten...kelimeleri devrik kullanmış...bu kopukluk anlaşılmasını güçleştirirken...gizlemesini istediği şeyleri kolaylaştırıyor...çok hatanın olduğu yerde hataların çokluğundan sayamadığınız hataların hepsini kabul ettirmek gibi birşey
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23