• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'e şok! İyi Parti'de 100 kişiden 90’ı ayrıldı

Yeniakit Publisher
2023-11-28 19:10:00 - 2023-11-28 19:12:42
Meral Akşener'e şok! İyi Parti'de 100 kişiden 90’ı ayrıldı

Peş peşe istifa haberleriyle sarsılan Meral Akşener'e bir kötü haber daha geldi. Balıkesir'de İyi Parti Bandırma ilçe teşkilatından 90 kişi istifa etti.

İYİ Parti Bandırma ilçe teşkilatına geçen sene toplu olarak üye olan Bandırma Demokrat Platformu üyeleri, düzenledikleri basın toplantısında, İyi Parti'den istifa ettiklerini açıkladı.

Bandırma Demokrat platformu Başkanı Adnan Erdan, “İYİ Parti kurulduğunda, bizim fikri yapımıza ve hayat felsefemize yakın bir parti olacağına inanmıştık. Ne yazık ki o günden bugüne gelinen noktada beklentilerimiz karşılanmadı. İYİ Parti içinde ismini vermek istemediğim 2'nci adam konumunda, para musluğunun başında olan kişi ile genel başkan yardımcılarının genel başkan lehine birbirine girmesi, bizim partiden beklentilerimizin tükenmesine yol açmıştır" diye konuştu.

Adnan Erdem, geçen yıl kendileriyle birlikte partiye üye olan 100 kişiden 90'ının ayrıldığını sözlerine ekledi.

Meral Akşener eriyor! İyi Parti’de yeni deprem" target="_blank">
Meral Akşener eriyor! İyi Parti’de yeni deprem
Meral Akşener eriyor! İyi Parti’de yeni deprem

Siyaset

Meral Akşener eriyor! İyi Parti’de yeni deprem

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Seçmen

İyi partinin dağılması ancak chp nin işine gelir. Sayın Erdoğan ve bahçeli Meral hanıma ve iyi partiye sahip çıkmalı cumhur ittifakına dahil etmeli.

HII

BU AĞZI BOZUK SO... S... YANINDA KÌMSE KALMAZ ZÌRA SAHTEKAR VE PROVÖKÖTÖR VE BÌR NUMARALI FETÖYE HİZMET ETMEDE HEP ÖNDE GIDENLERDEN FETÖ YETMEMÌṢ PKK ÌLE DÌRSEK TEMASINDA VE MECLÌS GRUP TOPLANTISI KONUṢMASINDA ÌSE ÖYLE ATIP TUTUYORKÌ SANKÌ YER ALTI KABADAYISI KENDÌNÌ BÌRṢEY SANIYOR HERKESE ÌFTÌRA HERKESE TEHTÌTLER SAVURUYOR ADETA AHKAM KESÌYOR ABUK SABUK KONUṢMALAR BÖYLE POLÌTÌKAMI OLUR TERBÌYESÌZ VE AH.... DEDÌKODUCUNUN YALANCININ ALGICINI DANISKASI BU ÌB... MERAL AKŞENER TV LERDE SEYRETMIYORUM BU SO... GÖRDÜĜÜM AN KAPATIYORUM CÜNKÌ MÌDEM BULANIYOR GÖRDÜMDE BUNUN GÌBÌ BÌR PÌS MAHLUKU BU YAṢIMA GELDÌM GÖRMEDÌM BU NE YA HEP SOKAK AĜZI SANKÌ KÜÇÜK DAĜLARI BEN YARATTIM DERCESÌNE SEN KÌMSÌN ULAN ÌṢTE BU YÜZDEN YANINDA KÌMSELER KALMAYACAK KALANLAR ÌSE YAĜZI BOZUK KENDÌSÌ GÌBÌ KÜFÜRBAZ YA FETÖCÜ YA PKK LILAR KALIR ZATEN BÖYLE SATILMIŞIN SOYU BAṢKA BÌRYERDEN GELMÌṢÌN ÜLKEMİZDE BAṢKAN VEYA MİLLETVEKİLİ OLMASINI ÌSTEMEM ÇÜNKÌ BÖLÜCÜLER ÌLE PKK FETÖ ÌLE BERABERLÌKLERÌ VAR BU KADININ TAM BÌR VATAN HAÌNÌ TEHLÌKELÌ IYÌKÌ ÌP TERK EDIYORLAR ETSÌNLER BU FIRILDAĜIN YANINDA KALMASINI ÌSTEMEZ BU TÜRK OGLU TÜRKÜM DIYENLER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23