• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener'den büyük rezalet! Yazıklar olsun sana

Yeniakit Publisher
2023-04-21 14:38:00 -
Meral Akşener'den büyük rezalet! Yazıklar olsun sana

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Karadeniz gazının devreye alınmasıyla ilgili skandal ifadeler kullandı. Akşener, "Eğer Karadeniz gazı inşallah yine Putin'den yapılan bir kıyak değildir" diyerek çirkin bir imada bulundu.

Türkiye'yi enerji alanında dışa bağımlı olmaktan kurtaracak adımlardan biri olan Karadeniz gazı, düzenlenen törenle devreye alındı. Zonguldak Filyos'ta düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımızın aylık 25 metreküpe denk gelen evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı 1 yıl süreyle ücretsiz veriyoruz. Önümüzdeki 1 ay da tüm konutlardaki doğal gaz kullanımından ücret almayacağız" müjdesini verdi.

Depremzedelerle buluşmak için Malatya'ya giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise çirkin bir imada bulundu. Akşener, "İnşallah Putin'in BOTAŞ'ın borçlarını ertelemesinden kaynaklanan yine Putin'den yapılan bir kıyak değildir. Çünkü bir çok şey yalan çıktığı için hafif bir şüpheye doğru gidiyor insan devamlı aldatılınca. Ama umuyorum, diliyorum Karadeniz gazıdır" gibi skandal ifadeler kullandı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ismail ercikti

Meral hanım Sen kendin gibi herkesi aynı sanıyorsun yalan senin işın

KARADAGLI

OYLE KARANLIK ,SINSI ,MECHUL... ISLERI BIZ IYI PARTIYE BIRAKIYORUZ NASILSA SIZIN " UZMANLIK " ALANINIZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23