• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener koltuğa yapışmakta kararlı! ‘Oyumuz daha da düşse gitmiyorum’

Yeniakit Publisher
2024-01-09 13:05:00 -
Meral Akşener koltuğa yapışmakta kararlı! ‘Oyumuz daha da düşse gitmiyorum’

İyi Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, koltuğa yapışmakta kararlı... Partiden yapılan açıklamada Akşener'in, "Eğer 14 Mayıs'taki oyumuzun altında kalırsak ben yokum, giderim" şeklinde bir ifadesinin olmadığı belirtildi.

İyi Parti Medya İlişkileri Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Bazı haber sitelerinde 8 Ocak tarihli Genel İdare Kurulu toplantımızda, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, 'Eğer 14 Mayıs’taki oyumuzun altında kalırsak ben yokum, giderim' şeklinde bir ifade kullandığı iddiası yer almaktadır. Bu iddia, gerçek dışı olup Genel Başkanımızın böyle bir ifadesi kesinlikle olmamıştır. Bununla birlikte daha önce farklı il ziyaretlerinde kamuoyuna açıkça ifade ettiği üzere seçimdeki sorumluluğunun kendisine ait olduğu yönündeki ilkesel tutumu dışında ortaya konulan bu iddialar partimize yönelik yeni bir manipülasyon aracı olarak kullanılmaktadır. Kamuoyunu doğru yönlendirebilmek adına gerçek dışı bu iddialara karşı hassas olunması gerektiğini hatırlatmak isteriz"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aynı yörenin ya huyundan ya suyundan

Kılıçdaroğlu'nun koltuk sevdası bulaşmış

oflu baba

HE HE HE KEMAL KILICTAROGLU DENEN VATAN HAINI PKK,LI ZAVALLI ….,DE AYNI SEYI SOYLEMISTI BURADAYIM HIC BIR YERE GITMIYORUM NE OLDU SESI SOLUGU KESILDI DARISI BU SOZDEN SONRA SENIN BASINA MERAAAAAAAAAAL DENEN TENEKEDEN MILLIYETCI KARI.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23