• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meral Akşener 6'lı masadan ayrılınca İYİ Parti'deki görevine geri döndü!

Yeniakit Publisher
2023-03-03 22:26:00 -
Meral Akşener 6'lı masadan ayrılınca İYİ Parti'deki görevine geri döndü!

İYİ Partideyken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle istifa eden Cihan Paçacı'nın görevine geri döndüğü öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Cihan Paçacı, Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasının ardından görevine geri döndüğü öğrenildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isteğiyle görevinden ayrılan Cihan Paçacı, görevine geri döndü.

Paçacı'nın göreve dönmesi, Meral Akşener'in bugün Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı olduklarını belirten sözlerinden sonra gerçekleşti.

Ne demişti?

Nagehan Alçı’ya verdiği röportajda konuşan Paçacı, Kılıçdaroğlu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Şöyle bir şey var: Sokakta Kemal Bey’e itiraz görüyoruz, ‘dürüst değil mi?’ diye soruyoruz, ‘dürüst’ diyorlar. ‘Devlet tecrübesi yok mu?’ diyoruz ‘var’ diyorlar. ‘E o zaman?’ ‘Ama olmaz…’ Sokaktaki bu itirazı İyi Parti olarak görmezden gelemeyiz Nagehan Hanım. Bu itiraz var"

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Arap Mustafa

Akşenerin yol ayrımı bomba oldu herkesime konu oldu her şeyin önüne geçti %90 eksikleri kusurlarıda olsa ülke yönetiminde Sayın Erdoğan ile yola devam etmek istiyor Akşenerin doğru iş yaptığı görüşü hakim yükselen grafiği var

Adem Altıncı

Ne kadar koltuk meraklısıymış. Kovalandığı yere geri gelmiş. Yuh artık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23