• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Menzil Cemaati kapılarını depremzedelere açtı!

Yeniakit Publisher
2023-02-09 22:59:00 - 2023-02-09 23:26:16
Menzil Cemaati kapılarını depremzedelere açtı!

Menzil Cemaati, Adıyaman'daki depremzedeler, Menzil Köyü'nde bulunan Buhara Evleri'nin kapılarını açtı. Depremzedeler tam kapasite ile evlerde misafir edilmeye başlandı.

 Yeniakit.com.tr 

Solcu grupların sürekli hedefinde olan Menzil Cemaati, köydeki Buhara Evleri'nin kapılarını depremzedelere açtı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık deprem Adıyaman'da da yıkıcı etki gösterdi.

Son açıklanan bilgiye göre, Adıyaman'da yaralı sayısı 500'ü aşarken, depremde hayatını kaybedenlerin sayısı da bine yaklaştı.

Arama-kurtarma çalışmalarının aralıksız devam ettiği Adıyaman'da, Menzil Cemaati, Menzil Köyü'nde bulunan Buhara Evleri'ne depremzedeleri yerleştirdi.

Binlerce depremzedenin, Buhara Köyü'ndeki evlerde ağırlandığı öğrenilirken barınmayla birlikte yeme-içme ihtiyaçlarının da Menzil Cemaati tarafından karşılanacağı belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aziz Topal

İnsan oğluna kefere diyecek kadar insanlığını kaybetmiş sıfatların, bir insanın mezardan kurtardıklarına şahit olunduğu görülmüş müdür? Ancak kefere gözüyle görülen gerçek insanların yaptığı beşer işler neticesinde yaralanmalarına ve ölümden kurtulduk karına çokça şahit olunmuştur. Deve kuşu olmanın bir anlamı yok. Yaratıcı rabbin yarattığı insan olmak gerek.

ibrahim gün

‘ZELZELE KENDİ LİSANIYLA ONA CEVAP VERDİ’ “Halk korktu, telaş etti, sokağa çıktı. Bundan [Şeyhten]yardım istediler. Bu da zelzeleye doğru hitap etti; ‘ey zelzele’ dedi. ‘Sen Allah’ın bir mahlûkusun’ dedi. Allah’tan seni sakinleştirmesini dilerim’ dedi. ‘Sakinleş’ dedi. Zelzele kendi lisanı haliyle ona cevap verdi. Dedi ki; ‘Sana itaat olunmakla emrolundum’ dedi ve zelzele bitti. Keramat-i evliyayı [Şeyh Gavs’tan bahsediyor] baştan çıkaracak bir hadise daha. Allah’tan istiyor, kendi bir şey yapmıyor. ‘Yarabbi zelzeleyi durdur’ diyor, Allah da durduruyor. Aç sen de kanalları, duası makbul bir makama gel, Allah senin de dediğini yapsın. Allah bu seviyede olan herkesin duasını kabul ediyor işte, ortada.” sanırım akit gazetesine durumu anlatmak zor. şirk sahipleri iyilik yapmaz mı ? ebucehili iyi okuyun mekkede kabeye gelenler için neler yapıyordu. gerçi müşrik inancı olana bunları izah mümkün olmuyor...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23