• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Memleket Partisi milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti

Yeniakit Publisher
2023-04-09 18:05:00 -
Memleket Partisi milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti

Muharrem İnce'nin genel başkanlığını yürüttüğü Memleket Partisi, milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti.

Memleket Partisi’nden milletvekili adayı gösterilen isimler, partinin genel başkanı Muharrem İnce’nin onayının ardından Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edildi.

Memleket Partisi, Genel Başkan Muharrem İnce’nin onayının ardından milletvekili aday listesini YSK’ye teslim etti.

Listeyi teslim ettikten sonra konuşan Memleket Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, “81 il seçim bölgesinde 600 milletvekili adayımızı 14.30 itibarıyla YSK’ye teslim etmiş bulunuyoruz. Arkadaşlarımız işlemlerini tamamlıyor içeride. 600 milletvekilimizin içinde kadınlarımıza ve gençlerimize çok önem verdik. Özellikle Türkiye’nin en genç milletvekili listesini yaptığımızı düşünüyoruz. Bunu diğer milletvekili aday listesini gördükten sonra görmüş olacaksınız hep beraber. Memleket Partisi olarak kadınlarla gençlerle tüm partililerimizle seçimden birinci parti çıkacağımıza, genel başkanımız Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Paylaşılan İstanbul listesine göre, Memleket Partisi'nin 1. Bölge'den ilk sırada gösterdiği aday, Parti Genel Başkan Yardımcısı Serkan İleri oldu. 2. Bölge'de ilk aday ise, yine Parti Genel Başkanlarından Nurdan Şahin Demirbağ ismi oldu 3. Bölge'de ise Ertuğrul Gülsever yer, ilk sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bozok

Ali ve ersan diye iki sahte Atatürkcü inceyi parayla satılmakla suçlamış sizin gibi hdpkk destekcilerini savunmadığı için hemen yaftayı yapıştırıyorsunuz. İnce çıktı pkk lılarla iş tutanlarla bir olmam dedi önder aksakal öyle. Ama Atatürk maskesini takıp suistimal edenler hdpkk ile yoldaş olanlar Daha iktidara gelmeden devleti parsel parsel dağıtıyor bunları hiç görmüyorsunuz. İşte iyi par.nin hali yüzde 6 seçim kazanmanız hayal. O yüzden sağa sola çamur atmayın. İnce memleketi peşkeş çekmiyor. Önce vatan.

ersan

gecen aksam hamza dag da acikladi bu adami akp destekluyor aldi paralari aday oldu.yandas medyada bu adami parlatiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23