• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek'ten Muharrem İnce açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-03-29 18:59:00 -
Melih Gökçek'ten Muharrem İnce açıklaması

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, görüşmenin ardından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nu "Kemal Bey hoş geldiniz, güle güle" sözleriyle uğurlayan İnce, adaylıktan çekilmeyeceğini bildirdi.

Yaşanan gelişmenin ardından Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçtek'ten bir açıklama geldi.

Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Geçmiş olsun... Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na 'Hoşgeldiniz, güle güle' dedi. Muharrem İnce, FETÖ ve PKK konusundaki kararlarını açık şekilde ortaya koydu. Yani Kılıçdaroğlu'nu reddetti.

Görüşmelerin nasıl geçtiğini anlamak için kapı önünde yapılan konuşmalarda Muharrem'in gülücükler dağıtması, ama buna karşılık Kılıçdaroğlu'nun yüz ifadeleri ve özellikle Kılıçdaroğlu ile birlikte görüşmeye gelen CHP yöneticilerinin yüz ifadeleri her şeyi ortaya koydu. An itibariyle İnce, ittifaka girmedi."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

CHP'lilerin yaptıkları yanlışlıkları sebebiyle kaybettiği oyların günahını zamanla İnce'den soracaklar diye düşünüyoruz, oysa, 20 yıldır sürekli seçim kaybeden ve kaza yabanlar kendi eksikliklerini görmez, başkalarına bahane bulmayı çok iyi beceriyorlar, ama millet her şeyin farkındadır.

Millet Geliyor

Muharrem incenin alacagi oy 1% gecmez.Millet ittifakini etkilemez. Birinci Turda Kilictaroglu kesinlikle kazanacaktir. Fakat Incenin politik hayati son bulacaktir .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23