• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek'ten kurban ibadetini hedef alan Fatih Altaylı'ya ayar!

Yeniakit Publisher
2023-06-28 23:45:00 - 2023-06-29 01:22:17
Melih Gökçek'ten kurban ibadetini hedef alan Fatih Altaylı'ya ayar!

Habertürk'ten kovulduktan sonra kendi platformunda yayınlarına devam eden Fatih Altaylı, Kurban ibadetini insancıl bulmadığını söyledi.

Fatih Altaylı sosyal medyadan yayınladığı videoda, "Ağustos'ta İspanya'da boğa güreşlerinde olabilirim" dedi.

Boğa güreşini insancıl bulan Ataylı, sözlerinin devamında, "Hayvanlara kimse eziyet etmesin." dedikten sonra, "Ben Kurban Bayramı'nda kurban parasını yardım olarak vermeyi tercih ediyorum. Daha insancıl geliyor." ifadeleriyle haddini aşan bir yorumda bulundu.

Altaylı'nın boğa güreşini insancıl bulup, kurban ibadetini insancıl bulmamasına Twitter hesabından tepki gösteren Melih Gökçek, "Üstün zekalı olmak böyle bir şey." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa K. KURUÇELİK

Insancıl bağış yaparak boşa kürek çekmiş. Denizde değil karada olduğunu, anlayacağı dilden Müslüman bir ülke de yaşadığını unutmuş olmalı hatırlatalım beğenmiyorsa Vatikan'a gidebilir. Günah çıkaran insancıl rahiplere danışsın...

hikmet

Bu Altayli var ya bu Altayli, adam kiliginda bir korkak, iki yüzlü ve yalanci, her dolabin icine girebilen bir sürüngen. Sana ne lan Kurban Bayraminda ibadetlerimizi nasil yaptigimiz, bize ne lan senin ne yaptigin veya yapmayi düsündügün. Bir yerde karsilassak ona Musk vs. Zuckerberg de oldugu gibi Kafes dövüsü teklif edecegim o sert sesi var ya, görmek istiyorum onu güzel bir patakladigim zaman nasil aglayacagini.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23