• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek gerçeği İmamoğlu’nun yüzüne vurdu

Yeniakit Publisher
2020-04-01 18:13:00 -
Melih Gökçek gerçeği İmamoğlu’nun yüzüne vurdu

Koronavirüs sebebiyle CHP’li Belediyelerin kendi kendine kanunsuz bir şekilde başlattığı yardım kampanyası İçişleri Bakanlığı genelgesiyle durduruldu. Bağış kampanyasının yasal olmayan şekilde durdurulduğunu iddia eden Ekrem İmamoğlu’na Melih Gökçek’ten cevap geldi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında hükümetin kaynaklarını hiçe sayarak kendi kendilerine yardım kampanyası başlatan CHP’li Belediyelere tepki büyüdü. İçişleri Bakanlığı kanunsuz bir şekilde başlatılan kampanyaya karşı hamle yaparak genelgeyle işlem durduruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyelerin kendi kendine düzenlediği yardım kampanyalarına tepki göstererek "Devlet içinde devlet olmanın anlamı yok" dedi.

Bağış kampanyasının yasal olmayan şekilde durdurulduğunu iddia eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Melih Gökçek cevap verdi.

Melih Gökçek,

‘İmamoğlu; Kanunsuz işlem olduğunu artık sizde adınız gibi biliyorsunuz. Bahane uydurmayın. Sayın Cumhurbaşkanı belediyelere ek % 40 kaynak verdi. Bu istanbul için ayda 500 milyon demek. Bu parayla ayda 1 milyon kişiye erzak dağıtabilirsiniz’ dedi.

Fatih Portakal'dan şaşırtan tepki

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı kampanyada çarpıcı gerçeği ortaya çıkardı. Vurgunu gözler önüne seren Portakal, 100 TL'lik koliye neden 150 TL denildiğini eleştirdi. Fatih Portakal, CHP'li İmamoğlu'nu zor duruma düşüren bu paylaşımıyla şaşırtmıştı.

“Yerel hükümetler” skandalı

Dünyada ve Türkiye’de can kayıplarına neden olan ölümcül yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ülkemizde alınan önlemleri saptırmaya çalışan Portakal, vatandaşlara yapılan yardımların “yerel hükümetler” tarafından da sağlanması gerektiği gibi provokasyon kokan bir söylemde bulunmuştu.

Fatih Portakal bu söylemle tepkileri yeniden üzerine çekti.

Trump'tan Rusya'ya: Bu harika bir şey" target="_blank">
Trump'tan Rusya'ya: Bu harika bir şey
Trump'tan Rusya'ya: Bu harika bir şey

Dünya

Trump'tan Rusya'ya: Bu harika bir şey

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

EKREM İETT OTOBUS SEFERLERİNİ YARI YARIYA AZALTARAK VİRUSU İSTANBULA YAYMAYA CALİSİYOR..SALGIN ORTAMINDA YAPMASI GEREKEN SEFERLERİ AZALTMAK DEGİL ARTIRMAKTIR.. DİKKATLE İNCELERSENİZ TUM CHP Lİ BELEDİYELERİN BUNU YAPTIGINI GORURSUNUZ. İÇİŞLERİ HEMEN SORUSTURMA BAŞLATMALIDIR.

dumanlı

Bay gökçek belediyelerin bağış kabul etmesi belediye yasasına göredir,böyle olduğunuda en iyi sen bilirsin. Belediyeler yılın 365 günü bağış alabilirler. O zaman her gün bağış alabilmek için izinmi isteyecekler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23