• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek: 'Cumhuriyet gazetesinin provokasyonuna gelmeyin!'

Yeniakit Publisher
2015-01-14 00:29:00 - 2015-01-14 11:57:42
Melih Gökçek: 'Cumhuriyet gazetesinin provokasyonuna gelmeyin!'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu akşam Twitter hesabı üzerinden Cumhuriyet gazetesinin karikatür kışkırtması hakkında uyarılarda bulundu.

YENİAKİT.COM.TR Fransa'da Peygamberimiz'e hakaret eden dergi çalışanlarının saldırıya uğraması sonrasında, Charlie Hebdo özel sayısının Cumhuriyet gazetesi tarafından basılacağı iddia edildi.

Olay üzerine Melih Gökçek Twitter'dan 'Provokasyona gelmeyin' uyarısında bulundu. Cumhuriyet gazetesinin yarın Peygamberimizin karikatürünü basarak Türkiye'yi tahrik etmeye çalışacağını söyleyen Gökçek, Cumhuriyet gazetesinin gayesinin kendilerine bir saldırı yapılmasını sağlamak ve dünya kamu oyuna müslümanları saldırgan göstermek olduğunu belirtti. Bunun yurt dışından beynelmilel güçlerle iş birliği yapılarak hazırlanan bir tezgah olduğunu kaydeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Türkiye'den olmazsa büyük bir ihtimalle yurt dışından satın alınmış ajanlara aynı şeyi yaptıracaklarını ifade etti.

'HERKES MAHKEMEYE BAŞVURSUN!'

Gökçek sözlerine şöyle devam etti, "Kesinlikle ama kesinlikle provokasyona gelmeyelim. Birincisi protestomuzu Twitter üzerinden yapalım. İkincisi herkes inancına yapılan saldırı dolayısıyla mahkemeye başvursun. Tekrar ediyorum. Bu haince tezgaha tahrip olup gelmeyelim. Bu İslam düşmanlarının oyunlarını bozalım. Cumhuriyet gazetesini protesto ediyorum."

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23