• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melek Mosso konseriyle tepki çeken AK Partili Cüneyt Yüksel istifa etti

Yeniakit Publisher
2023-06-15 20:11:00 -
Melek Mosso konseriyle tepki çeken AK Partili Cüneyt Yüksel istifa etti

Melek Mosso konseri ile büyük tepki çeken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gelen tepkiler üzerine görevini bıraktı. Yüksel'in yerine Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirildi.

Seçim sürecinde yaptığı açıklamalarla AK Parti seçmenini hedef alan ünlü şarkıcı Melek Mosso, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin bu yıl 57'ncisini düzenlediği Uluslararası Kiraz Festivali'nin son gününde sahne almıştı. Mosso son günlerde yaptığı açıklamalar nedeniyle sahneden özür dilerken, konseri düzenleyen AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel hedef alındı.

İstifa etti

Tepkilerin odağındaki Yüksel bugün Ankara'ya çağrıldı. Yüksel burada savunmasını vermesinin ardından istifa etti. Yüksel'in yerine Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

şeyh şamil bu

biz bizden olmayanları kefere münafık ve Türk düşmanlarını neden adam yerine koyanları yönetici yapıyoruz. asıl sıkıntı bizde. kafir münafık rum ermeni dönme itliklerinin gereğini yapacak. Ama bize ne oluyor ki bu gibi soysuz ve dinsizlere yalakalık yapanları başımıza yönetici atıyoruz!

Çılgın Türk

Yanılıyorsunuz Boris Johnson'ın Mico, Makron, Merkelin cok taklidi, dalga gecmeler yapıldı. Robert De Niro Trump'a  dedi. Hatırladıklarım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23