• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmetçik 6 PKK’lıyı böyle patlattı

Yeniakit Publisher
2024-02-17 12:08:00 -

MSB açıkladı! Irak’ın kuzeyinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin hava harekatı ile etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Mehmetçik'in Suriye ve Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü operasyonlar devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı Son Dakika olarak Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil. Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek." ifadelerine yer verildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayro

Reis i tabiki istemezler! İstemeyenlerin hepsi dolaylı dolaysı PKK lı ! İhayı Sihayı yaptı . Uyduyu attı Ülkeyi hava da bağımsız yaptı …Askeriyeden Fetonun piçlerini attı…Dağda doğmuş eşkiyaların önünde teçrübesiz aslerlerin yerine Komandolarımızı saldı ..Şimdi 50 yıllık av mevsimi başladı ..Aklı olan dağdan kaçar …varlıklarını PKK ile sürdüren kıravatlı eşkiyalara ağlamak düşer…

Bakan

Sayın admin aklımızla alay etmeyin. Nerden gördün saydın 6 tane leş te haberini yapıyorsunuz. Dağa bir adet bomba atılmış, görselini paylaşıyorsunuz. Teöristler mecliste ve benim vergilerimle maaş alıyorlar. Sizde nerelerden haber yapıyorsunuz. Sarı torba görmek istiyoz. Geçiniz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23