• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Sevigen'den Millet İttifakı'na deprem tepkisi: Ben o dört günü unutmuyorum!

Yeniakit Publisher
2023-03-10 14:02:00 - 2023-03-10 14:50:07

Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Millet İttifakı'nın aday belirleme sürecine ilişkin, "Ben o dört günü unutmuyorum. Kendi arasında anlaşamayan insanların bu millete ne faydası olacaktır." dedi.

Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Sevigen, Millet İttifakı'nın aday belirleme sürecine ilişkin, "Ben o dört günü unutmuyorum. Kendi arasında anlaşamayan insanların bu millete ne faydası olacaktır." dedi.

Mehmet Sevigen'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:
Masada birbirlerine ayak oyunlarını gördük. Kendi içinde problemlerini çözememiş insanların Türkiye'ye bir faydası olamaz.

 

Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Sevigen, Millet İttifakı'nın aday belirleme sürecine ilişkin, "Ben o dört günü unutmuyorum. Kendi arasında anlaşamayan insanların bu millete ne faydası olacaktır." dedi.

Mehmet Sevigen'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Son dört günde 6'lı masanın yaptığı, ekranları kararttılar. O insanlar feryatlarını duyuramadılar. Bunun da sebebi altılı masadır. Bir gün geç kaldı diye yer yerinden oynattılar. Ama dört günümüzü çaldılar. Bütün ekranları karartılar. Şimdi Meral hanım geçen gün çıkmış özür diliyor. Diyor ki ben sizi dört gün meşgul ettim de... Hanımefendi o dört günde ne kadar insan perişan oldu biliyor musunuz? Sivil toplum yardımı kesti şimdi orada devletle baş başa kaldık. Bunlarda devletin kurumlarını kötülüyorlar.

Kızılay'ı kötüle 2 Kızılay genel müdürü kötü diye Kızılay'ı bu kadar yere vurmak mümkün mü? AFAD'ı kötüle orada çalışan valileri, kaymakamları, madencileri, itfaiyecileri... Alın terine bile saygı duymuyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Mehmet Sevigen arkadaşımıza bu medeni cesaretinden dolayı halk olarak teşekkür ederiz, bunların devlet kurumlarına saldırıya dikkat çekmesi, çok manidar ve anlamlı buluyoruz, Sayın Sevigen, bu zihniyetin bu ülkeye verdikleri zararları da anlatırsa çok seviniriz ve can kulağı ile dinleriz.

İstanbul

Siz bakanlığınız boyunca ne faydanız oldu acaba ;çok seslilik iyidir tabiki sorunlar olacak herkes fikrini söyleyecek bşr ortak nokta bulunacak öylede oldu 20 yıldır tek kişimin söyledikleriyle olmuyor işte denedik acı bşr tecrübe edindik bitsin artık yenilik iyidir ya
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23