• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Sevigen anlattı! Kılıçdaroğlu Baykal'ı niye ziyaret etti? 'Zoraki gülüş..'

Yeniakit Publisher
2023-01-01 11:01:00 - 2023-01-01 11:45:02
Mehmet Sevigen anlattı! Kılıçdaroğlu Baykal'ı niye ziyaret etti? 'Zoraki gülüş..'

CHP'den ihraç edilen Devlet eski Bakanı Mehmet Sevigen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'dan adaylığı için destek istediğini iddia etti.

 yeniakit.com.tr 

Yeni Şafak'a konuşan Devlet eski Bakanı Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'ı ziyaretini değerlendirdi.

Görüşmeyi Kılıçdaroğlu'nun talep ettiğini söyleyen Sevigen, "Deniz Bey randevu vermiyordu. Aslı Baykal istifa ettikten sonra bu randevu talepleri daha da sıklaştı. Dolayısıyla Deniz Bey de çok nazik bir insan, kim gelirse gelsin kapsını açar. Israra dayanamayarak bu randevuyu verdi." dedi.

'Umduğunu bulamadı'

"Kılıçdaroğlu, adaylık konusunda Baykal'ın desteğini almak istedi. Ancak Baykal, CHP liderinin bu isteğine yeşil ışık yakmadı" diyen Sevigen, şöyle devam etti:

CHP'nin başında Baykal dönemi başta olmak üzere CHP'nin geçmişini yok sayan bir yönetim var. Bu görüşme sadece Kılıçdaroğlu'nun adaylık için aradığı desteği bulma görüşmesidir. Deniz Bey'in bu görüşmeden memnun olmadığı her halinden bellidir.

Kılıçdaroğlu, Deniz Bey'in evinden aradığını bulamadan dönmüştür. Fotoğraf karesinde Kılıçdaroğlu'nun yüzünün gülüyor olması, gerçekten güldüğü anlamına gelmiyor. Meral Hanım'la olan fotoğrafında yüzü asıktı. O nedenle zoraki bir gülüşle başarısız geçen bu görüşmeye başarı imajı katmaya çalışıyor.

Öte yandan görüşmede olan CHP Milletvekili Levent Gök ise, Baykal'ın, "Kampanyada ben de görev almak istiyorum. CHP örgütleri büyük bir heyecanla ve hırsla seçimlere hazırlanmalı" dediğini aktarmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Halkımız, çekirdekten yetişmiş Mehmet Sevigen'e kulak verirse 6'lı uyuşmazlık ve omurgasız masanın fotografını daha net görmüş olur, kendisini halkın huzurunda bu samimi duruşundan dolayı tebrik ediyoruz.

Abdi

Sayın Sevigenle 1993 yılında Gaziosmanpaşada tanışmıştık siyaseten farklı kulvarlarda olmamıza rağmen omurgalı bir şahsiyet olduğunu görmüştüm kendisini buradan bur kez daha tebrik ediyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23