• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Barlas'tan bomba "Erdoğan" çıkışı

Yeniakit Publisher
2023-04-10 12:54:00 -
Mehmet Barlas'tan bomba "Erdoğan" çıkışı

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, "Erdoğan tamamen seçim kazanmaya odaklı bir liste hazırlamış. Bu isim nereden çıktı diyebileceğiniz tek bir aday yok" dedi.

 

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, "Erdoğan tamamen seçim kazanmaya odaklı bir liste hazırlamış. Bu isim nereden çıktı diyebileceğiniz tek bir aday yok" dedi. 

Barlas yazısında, "Türkiye aylardır bu günü bekliyordu. Milletvekili aday listeleri açıklandı. Öncelikle şu detayın altını çizelim. Cumhur İttifakı kanadında bir liste krizi ya da küskünler dikkat çekmiyor. Özellikle AK Parti'de bir değişim ve yenilenme çabası öne çıkıyor. 2 isim dışında bakanlar milletvekili listelerinde yerini buldu. Şimdi gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden önce açıklayacağı yeni kabineye çevrilmiş durumda. Milletvekillerinin yüzde 70'inin değiştiğini görüyoruz. Genç, kadın adaylar, yerel aktörler ön planda. 3 dönem kuralından da taviz verilmemiş. Recep Tayyip Erdoğan tamamen seçim kazanmaya odaklı bir liste hazırlamış. Tüm adayların bir misyonu var. Bu isim nereden çıktı diyebileceğiniz tek bir aday yok. Ancak muhalefet için aynı şeyi söylemek mümkün değil." ifadesini kullandı. 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ejde

Mehmet Barlasa bakanlık verileceği konuşuluyor. inşallah doğrudur, hiç bakanlığı için melih başgan jelibon rezervleri üzerinden kendisine baskı yapıyor. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.

Yoo var var

Mesela tek bir oy kazandırmayan ama ak partiye binlerce oy kaybettirmesi muhtemel ve ne partide ne de tabanda sevilmeyen Ozlem Zenginin kovulmayip bir de cumhurbaskani tarafindan milletvekilligiyle ödullendirilmesi ve bu konudaki anlasilmaz israri bayagi buda nerden cikti dedirtiyor...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23