• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Ali Şahin Temel Karamollaoğlu'nu topa tuttu!

Yeniakit Publisher
2023-04-22 02:35:00 - 2023-04-22 03:25:51
Mehmet Ali Şahin Temel Karamollaoğlu'nu topa tuttu!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu sert ifadelerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında konuştu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkabilmek için “okyanus ötesi ve her türlü karanlık güçlerle iş birliği yaptığını” söyleyen Şahin, en çok Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Erdoğan'ın karşısında olmasına üzüldüğünü dile getirdi.

“Temel Bey, Allah aşkına neden Tayyip Erdoğan'a karşısın?” diye soran Şahin, şöyle devam etti:

Çok yanlışlar yaptı. Ya siz 'PKK'nın, HDP'nin, FETÖ'nün, Amerika'nın adayıyım' dediği Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklerseniz bu millet size prim vermez. Milli Görüşçüler de vermez, vermemelidir. Bu 7'li masa bir projedir. Maalesef okyanus ötesi bir projedir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Ülkemizdeki demokrasiye 4 partisini feda etmiş, SP genel başkanı hem davası, hem de hiç yaşanmamış olayı gerçekleştirmekle, partinin bayrağını CHP, Genel Merkez binasına astırarak, milli görüşçüleri CHP'ye kerhen de olsa, oy vermek zorunda bırakmıştır, bu siyasi davranışı tarihe kara bir leke olarak geçmiştir.

Gültekin

Mehmet Ali Şahin arkadaşımız, çok haklı olarak, 6 artı 3 ek olmak üzere 9'lu Cumhur. başkan yrd. okyanus ötesi bir masa projesini göremeyecek kadar, şuursuz olan Karamollaoğlu, bu yaşta neyin peşindedir, yoksa ben yaşımı başımı aldım benden sonrası tufan mı diyor?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23