• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maymun çiçeği virüsünün LGBTİ'li sapkınların festivalinden yayıldığı ortaya çıktı! DSÖ'den 'eşcinsel ilişki' uyarısı!

Yeniakit Publisher
2022-05-25 16:43:00 - 2022-05-25 19:32:37
Maymun çiçeği virüsünün LGBTİ'li sapkınların festivalinden yayıldığı ortaya çıktı! DSÖ'den 'eşcinsel ilişki' uyarısı!

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) maymun çiceği virüsü şu ana kadar 19 ülkede doğrulandığını ve toplam 131 vakanın tespit edildiğini duyurdu. Bununla birlikte, 'eşcinsel ilişki' konusunda uyaran DSÖ yetkilileri, şu ana kadar yapılan araştırmaların, hastalığın ana yayılma nedeninin eşcinsel ilişki olduğunu gösterdiğini açıkladı.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından yapılan açıklamada, ilk vakanın 7 Mayıs'ta genellikle yayıldığı ülkeler dışında bildirilmesinden bu yana Avrupa, ABD, Kanada, Avustralya, Danimarka ve İsrail dahil olmak üzere 19 ülkede, 131 onaylanmış maymun çiçeği vakası ve 106 şüpheli vaka bulunduğu belirtildi. DSÖ, LGBTİ'li sapkın festivalde yayıldığı belirtilen hastalığın olağandışı yayılmasına rağmen toplantılar yapılacağını aktardı.

Eşcinsel ilişki ile yayıldığı açıklandı

DSÖ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Amerika ve Avrupa'da maymun çiçeği virüsünün öncelikle eşcinsel sapkın erkekler arasındaki cinsel ilişki ile yayıldığını açıklandı.

DSÖ, İngiltere’deki 2 doğrulanmış ve bir şüpheli maymun çiçeği vakasının sadece 10 gün önce kuruma bildirildiğini ve bunların virüsün son 40 yılda genellikle düşük seviyelerde dolaştığı Afrika dışında ilk vakaların olduğunu açıkladı.

Yıllarca var olmasına rağmen birkaç gezginde görüldüğü belirtildi

NTV'de yer alan habere göre; DSÖ'nün çiçek hastalığı araştırmasını yürüten Dr. Rosamund Lewis, “Son beş yılda Avrupa'da sadece gezginlerde birkaç vaka gördük, ancak Afrika'nın endemik bölgelerine seyahat etmemiş insanlarda aynı anda birçok ülkede vakaları ilk kez görüyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ay Yıldız

Yahu niye bu sapıkların görselini yayımlıyorsunuz. Bu haberin görsele ne ihtiyacı var. Böyle seyler son zaman Akit'te yaygın hale gelmeye basladı. InsAllah toparlanırsınız yoksa böyle devam ederseniz ben artık yokum.

vurucu

bizim korkmamıza gerek yok içerdeki i...nerin başkanları yoldaşları arkadaşları tarkangilleri cemilciyanları barborosyanları düşünsün
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23