• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mavi Marmara’ya ‘kara’ çalmak ‘Müslümanım’ diyene yakışmaz

Yeniakit Publisher
2014-10-09 09:12:00 - 2014-10-09 09:30:22
Mavi Marmara’ya ‘kara’ çalmak ‘Müslümanım’ diyene yakışmaz

Hakan Albayrak, Gazze’ye yardım götüren “Mavi Marmara” gemisi için “Kara Marmara” diyen Fetullah Gülen’e çok sert tepki gösterdi. Albayrak, “Mavi Marmara, Gülen’in çok fena içine oturmuş. İsrail’in içine nasıl oturduysa aynı öyle” dediği yazısında, kâfire karşı yumuşak, Müslüman’a karşı haşin davrananların kredilerini sıfırlamakla kalmayıp eksilere düşürdüğünü söyledi.

İŞTE O YAZI:

Mavi Marmara, Fethullah Gülen’in çok fena içine oturmuş. İsrail’in içine nasıl oturduysa aynı öyle.

Bitmeyen kâbusu, takıntısı olmuş Mavi Marmara.

Mübarek kurban bayramında bile kendini tutamayıp “Furkan Gemisi”ne dil uzattı. (...) Mavi Marmara’ya kara çalma gereğini duyarak, dedi ki: “Mavi Marmara, Yeşil Marmara, Ak Marmara, Kara Marmara gailelere sebep oldu, bir sürü insan şehid oldu ve problem oldu toplum için, ülkenin kredisi zedelendi bir yönü ile...”

(...) Mevzubahis İsrail ise ‘Aman diplomatik olalım, aman uyumlu olalım, aman kışkırtmayalım, aman kırıp dökmeyelim!’; ama Müslüman kardeşlere gelince cepheden saldır!

İsrail’in “otorite”si başgöz üstüne, ama Türkiye’nin seçilmiş hükümetine atış serbest!

Kâfire karşı yumuşak, Müslüman’a karşı haşin!

(...) “Ülkenin kredisi” meselesini de unutmayalım, Fethullah Efendi.

Hani Mavi Marmara zedelemiş ya ülkenin kredisini...

(...) Sen bana şunu söyle: Taraftarların 5 kıtada (Antartika da var mı yoksa?) Türkiye’yi kötüleme kampanyası yürütürken ve sen de BBC’de çıktığın programda bu kampanyaya hatırı sayılır bir katkıda bulunmuşken, “ülkenin kredisi”ni umursayan bir adam olduğuna inanacak kimsenin kaldığına gerçekten inanıyor musun?

“Ülkenin kredisi” sana ve adamlarına rağmen iyi durumda, elhamdülillah. O bizim işimiz, sen bırak onu. Sen kendi kredine bak. Eksi kaç oldu?

Hakan Albayrak/STAR

Akit Arşiv Sayfasından

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23