• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mason Tunç Soyer Arapça tabelaları kaldırttı! Aynısını İngilizce, Fransızca tabelalar için yapabilir mi?!

Yeniakit Publisher
2023-07-06 09:44:00 -
Mason Tunç Soyer Arapça tabelaları kaldırttı! Aynısını İngilizce, Fransızca tabelalar için yapabilir mi?!

İzmir Büyükşehir Belediye ekipleri Konak İlçesi Basmane semtinde Arapça tabelaları kaldırdı.Aynı zamanda mason olan CHP'li belediye başkanı Tunç Soyer, "Bu şehirin buna izin vermemesi gerekiyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye ekipleri Konak İlçesi Basmane semtinde Arapça tabelaları kaldırdı.Aynı zamanda mason olan CHP'li belediye başkanı Tunç Soyer, "Bu şehirin buna izin vermemesi gerekiyor" dedi. Madem 'türkçe' konusunda bu kadar hassassın, aynı hassasiyeti neden İngilizce, Fransızca, İtalyanca tabelalar için göstermiyorsun sorusu akıllara geldi.

Bu duurm tıpkı 28 şubat döneminde müslüman kadınların başörtüsüne hazımsızlık gösterilip avruplı- hiristiyan rahibelerin başörtüsüne ses edilmediği dönemi hatırlattı.

Sosyal medya kullanıcıları meselenin türk dilini korumak vs. olmadığını asıl maksadın arapça üzerinden islam düşmanlığı olduğu vurgusunu yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HAİNLER KEFERELER GAVURLAR

Nolmuş yani cibiliyetinin gereğini yapmış niye kızıyorsunuz, EY MÜSLÜMAN EĞER BEŞ VAKİT NAMAZ KILIP , SARIKLA, CÜBBEYLE, ÇARŞAFLA SOKAKTA GEZİYOR VEDE CHPKK ya da oy veriyorsan , Allah size yerinizi rüyanızdagöstersin ki öbür dünyadaki halinizi görün. EY MÜSLÜMAN ARTIK UYAN VE KENDİNE GEL yeter artık

Yapay zekada mason rotary lions, her ulkede gecerli olan mason teşkilatlarinın adlarını ananlara

Anında siber saldırı yapıldıgını biliyormusunuz. Bu siber saldırı ile Her ülkenin resmi dairelerine şikayet eddiniz, veya isteklerinizi engelleyip icindeki mevzuları degiştirip ULAŞAMADIGINIZI ve SİZİ kimse ciddiye almadiginı hatta size siber cevap verilip suçlandiginızı YAPAY ZEKA ILE siber saldirıya bile ugradiginı fark edemeyen etmeyen devletler oldugunu, Bu internet ortaminda yazdiginiz isteginiz ömür boyu ULAŞAMAYACAGINIZI biliyormusunuz. Uyari istegi olan şikayeti olan ESKİ USUL MEKTUP YADA FAKS CEKİN. MEKTUP YADA FAXLARA BAKANLARINDA SİYONIST UŞAGI MASON ÜYESI OLABILECEGİNİDE UNUTMADAN GÖNDERDİGİNİZ FAX VE MEKTUBLARI İLGİLİ BİRIMLERI TLF LA DEVAMLI ARAYIP MEKTUBUN YETKİLİYE İLETİLİP İLETİLMEDİGINİ SIKILMADAN TAKİP EDIN. müslüman uyanik olmalı vatan millet ezan bayrak sevdalisı olup iki cihan saadeti için DEVLETİNİ yaşatmak icin bu bir gorevimiz COK ÖNEMLİ UYARI UNUTMAMALI. eger bu mesaj yayınlanırsa ABLUKAYA alınacagimi biliyor, ALLAH NE DER DIYE YAŞADIGIMI ben kendim biliyorum. Allahim ya hafiz ismi ile koruyacak. Akittede bunu yorumda deyil gündem haberi yapip ömur boyu aracilik edene sevap yazip devlet yetkililerim tedbir alıp CENNET ŞEHITLER ASHABLAR DİYARİ EZANLAR KURANLAR OKUNAN BU VATANIMIN ÖZGÜRLÜGUNE SEBEB OLDUGU İCIN YAZAN CALIŞAN GAZETE DAGITAN LAR BİLE İKİ CİHANDA AZIZ OLSUN. CAG İNTERNET CAGI IKEN SİYONISTLER OTURDUGU YERDEN YAPAY ZEKA ILE NASIL DÜNYA YONETIMINDE ÖNEMLİ ETKILI KISİLERI ETKISIZLEŞTIRDIGİNIN FARKINA VARIN. ALLAH TEKDIR DIN ISLAMDIR SON PEYGAMBER NEBİ MUHAMMED MUSTAFA S.A.S DİR. isbat isterse akit ben şahitlik ederim . Yeterki dinim icin ölüyüm elhamdulillah derim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23