• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Marmaris'te "domuzlar" çocuk parkını mesken tuttu! Yetkililer önlem almadı, övgülerle haberi yapıldı

Yeniakit Publisher
2022-09-27 23:04:00 - 2022-09-28 00:18:25
Marmaris'te "domuzlar" çocuk parkını mesken tuttu! Yetkililer önlem almadı, övgülerle haberi yapıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir parkı mesken tutan yaban domuzlarına karşı belediyenin önlem almaması tepki çekerken, İhlas Haber Ajansı ise haberi bir kız çocuğunu övdüğü ifadelerle gündeme getirdi.

 Yeniakit.com.tr 

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir parkı, yaban domuzlarının mesken tuttuğu öğrenildi.

Marmarisliler, Sarıana Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında yaban domuzu beslemeye başladı. Yemek artıkları düzenli olarak parka atılınca, çocukların oyun alanı domuz işgaline uğradı.

Önlem alınması için uyaracaklarına bunu yaptılar!

Domuzlar için yetkililer tarafından bir önlem alınmazken, İhlas Haber Ajansı ise parkı, bir kız çocuğunu övdüğü haberle gündeme getirdi.

İHA'nın haberinde, şu akla ziyan ifadeler kullanıldı:

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir parkı mesken tutarak yiyecek aramaya gelen yaban domuzlarını diğer çocuklar taş atarak korkutmasın diye bankta bekleyen 11 yaşındaki Fatma Yaren, görenlerin takdirini topladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakikat

O parkin oldugu yerlerde yasadim domuzlarin gecis guzergahidir kimseye zarar vermezler o bolgenin asagisi copluktur oradan beslenirler av mevsiminde nufuslari kontrol altina alinir ama covid her sey gibi domuz populasyonunu kontrol disina cikarmis gelecek av mevisimden durum cozulur canlilarin dogal yasamini gormek cok ilginc Allahin kudreti bu hayvan doganin copculeri onlara verilen gorev bu .

Alī

Sevgili domuzcuk, diye çizgi filmlerde çocuklara sevdiriyorlar zaten. Türkiye gazetesinin haç ve hilal yüzü olduğunu biliriz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23