• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mansur Ankara’nın üstüne çökmüş bir karabasan

Yeniakit Publisher
2024-09-14 11:31:00 -
Mansur Ankara’nın üstüne çökmüş bir karabasan

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, Mansur Yavaş’a tepki göstererek, “Ankara’da, Belediye’nin asli görevleri olan trafik, toplu ulaşım, alt yapı ve turizmde tarihin en kötü dönemi yaşanıyor” dedi. Ankaralı vatandaş Ayşe Aktürk de, “Mansur Yavaş, Ankara’nın üstüne çökmüş bir karabasan gibi. Beş buçuk yıldır adeta kabus yaşıyoruz. Yaşadıklarımıza inanamıyoruz. Her zaman yaptıkları gibi söz verdiler, yapmadılar” diye konuştu.

Başkenti trafik felç olmuşken, yağan her yağmurda kenti sel götürürken, Ankaralılar gelmeyen belediye otobüslerinden dolayı duraklarda kök salarken, parlamenter sisteme ilişkin “bizim olmazsa olmazımız olmalı” diye ülke siyasetine yönelik açıklamalarda bulunan CHP’li ABB Başkanı Mansur Yavaş’a karşı vatandaş öfkeli. ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, “Ankara’da, Belediye’nin asli görevleri olan trafik, toplu ulaşım, alt yapı ve turizmde tarihin en kötü dönemi yaşanıyor. Bir kişi bile itiraz edemez, tüm Ankara şahit buna. Ankara’da asli hizmetler yönetilemiyor. Ama Belediye Başkanının farklı öncelikleri var. Yazık” şeklinde tepki gösterdi. Akit’e konuşan Ankaralılar ise şunları söylediler:
Şoför Ali Yıldırım: “Mahalle aralarına, şehrin kenar semtlerine yolcu çıktı mı başımıza kaynar sular dökülüyor. Ayda iki kere alt takım yaptırıyoruz. Yağmur yağıyor bu sefer de sellerle boğuşuyoruz. Bir Başkente böyle yollar yakışır mı? Bir de sanki asıl işlerini halletmiş gibi CHP’nin yönetiminde, ülke yönetiminde söz sahibi olmaya çalışıyor. Önce kendi işini yap.”

Hasan Bozok: “Yavaş başkanlığa seçilmeden önce çocuklarımızı Belpa Buz Paten Pisti’ne götürüyorduk. Her türlü imkanın vardı. Yavaş tesisi kapattı. Her sene açacağız diye oyalıyor. Çocuklarımız büyüdü. Koca tesisi çürüttüler. Bir de Cumhurbaşkanı olma sevdasında. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Böyle biri devletin başına geçerse vah ülkenin haline.”

Ayşe Aktürk: “Mansur Yavaş Ankara’nın üstüne çökmüş bir karabasan gibi. 6 yıldır adeta kabus yaşıyoruz. Belpa Buz Paten pistini kapattı. Teleferik hattını da süresiz kapattılar. Anka Park’ı çürümeye terk ettiler. Her zaman yaptıkları gibi söz verdiler, yapmadılar. Yapılmışa da sahip çıkmadılar. Ulaşım tam bir keşmekeşe döndü. Sanki yapmaya değil de geçmişte yapılanları bozmaya, Ankaralılara çile çektirmeye gelmiş gibi. Bütün bunlar ortadayken çok başarılı bir başkanmış gibi ülke siyasetine yönelik açıklamalar yapması komik geliyor.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet Tunç

Yırtınsanız da , ne haber yazarsanız yazsanızda kaybettiniz . Melih gitti ve gelmeyecek .

Laik mesaj

Bu memlekette CHP ve CHP ye yanaşma yada CHP ile beraber kim işbirliği yapıyor felaketi beklesin. CHP İstanbul'u vede Ankara'yı belediye seçimlerini kazandı yağmur kesildi ülkemiz kuraklığa doğru gidiyor. Halka göre idareci
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23