• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Makine parlatıcısından inanılmaz temizlik sırları! Temizlik için hangi alanlarda kullanılıyor?

Yeniakit Publisher
2022-07-10 11:35:00 - 2022-07-15 22:44:08
Makine parlatıcısından inanılmaz temizlik sırları! Temizlik için hangi alanlarda kullanılıyor?

Hayatı kolaylaştıracak, çıkmayan bütün lekelerin hiç uğraşmadan çıkmasını sağlayacak malzemenin bulaşık makinesinde kullanılan parlatıcı olduğunu duyunca ben çok şaşıracaksınız. Makine parlatıcısından inanılmaz temizlik sırlarını bütün püf noktaları ile sizlerle paylaşıyoruz.

Bulaşık makinesi parlatıcısı deyip geçmeyin! Temizlik için hangi alanlarda kullanabileceğinizi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız!

Bulaşık makinesi parlatıcısının çoğu insanın bilmediği kullanım alanları bulunuyor. Bu harika malzeme, temizlik adına birçok noktada etkili sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Peki, bulaşık makinesi parlatıcısı mutfak dışında hangi alanlarda kullanılıyor ve nasıl sonuçlar veriyor?

Pratik kullanımı

Marketten herhangi bir marka parlatıcıyı alın. Bu şişenin ağzına püskürtme aparatını takarak kolayca kullanabilirsiniz. Kararmış musluklara sıkın ve sadece bez ile silin, fayans aralarını yada temizlemesi tam bir çile olan duşa kabini parlatıcı sıkıp, hiç uğraşmadan silerek temizleyebilirsiniz.

Bu ürün; halıdan perde ve tül temizliğine, çelik aletlerin parlatılmasından cam silmeye kadar geniş bir yelpazede en etkili malzemelerden biri olabilir. Özellikle inatçı lekelere karşı vazgeçilmez bir yardımcı görevi üstlenebilir. Birden fazla noktada kullanarak muhteşem sonuçlar elde edebileceğiniz bulaşık makinesi parlatıcısının temizlikte etkisini hissettirdiği diğer alanları sizler için araştırdık.

BULAŞIK MAKİNESİ PARLATICISININ KULLANILDIĞI ALANLAR

-Bulaşık makinesi parlatıcısı, seramiklerin arasındaki derzlerin temizliği için ideal ürünlerin başında geliyor. Ayrıca kirli balkon derzlerinin temizliğinde dahi kullanılabiliyor.

-Başta fırın ve ocak olmak üzere evinizdeki çeşitli çelik aletleri pırıl pırıl yapıyor.

-Gömleğe dökülen kahve ve çay lekelerine bulaşık makinesi parlatıcısı ile anında müdahale ederseniz etkili bir sonuç elde edebilirsiniz. Gömleğin yanı sıra birçok açık renkli kıyafette de aynı etkiyi gösteriyor.

-Bulaşık makinesi parlatıcısı aynı zamanda harika bir halı temizleyicisi özelliği taşıyor. Her türlü lekeyi temizleme konusunda en büyük yardımcınız olacağından hiç şüphe yok!

-Mutfak dolaplarını ve mutfak tezgahını bulaşık makinesi parlatıcısı ile silerseniz kısa sürede parlak bir görünüm kazandığını görebilirsiniz.
-Perde ve tüllerinizi çamaşır makinesine atarken makinenin deterjan kısmına bir miktar bulaşık makinesi parlatıcısı ekleyerek tertemiz olmalarını sağlayabilirsiniz.

-Cam silerken de bulaşık makinesi parlatıcısı size destek oluyor. Özellikle bulaşık sabunu ve ılık su ile beraber kullandığınızda parlatıcının etkisini artırabilir, pırıl pırıl camlara sahip olabilirsiniz.

-Sadece pencerelerinizin camlarında değil duşakabininizde oluşan lekeleri gidermek için de bulaşık makinesi parlatıcısından yardım alabilirsiniz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

Bunlar tehlikeli isler.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23