• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mahra Melin Pınar'ın babası kızının vefatından önce böyle seslenmişti: Onları Allah'a havale ediyorum!

Yeniakit Publisher
2022-03-28 23:58:00 - 2022-03-29 00:29:13

Antalya Serik'te başıboş sokak köpeklerinin saldırısından kaçarken kamyon çarpması sonucu ağır yaralanan Mahra Melin Pınar, hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Mahra'nın acılı babası Murat Pınar, kızının vefatından bir gün önce Yeniakit.com.tr aracılığıyla önemli mesajlar vermişti.

 Yeniakit.com.tr 

Yoğun bakımdaki hayat mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın acılı babası Murat Pınar, kızının vefatından bir gün önce yeniakit.com.tr'ye konuşmuştu.

Sözde hayvanseverlere tepki gösteren Murat Pınar, "Hayvansever olmak herkesin vicdani bir duygusudur. Sokakta gördüğü her başıboş hayvana vicdanen yardım etmek istersin ama bu kilolarca mamaları sokaklara serpip o hayvanları bir bölgeye biriktirmek anlamına gelmiyor." diyen Pınar, "Madem bu kadar hayvanseversiniz, sokak hayvanlarının kalabileceği daha güvenli, daha güzel ortamlar hazırlayabilirsiniz. El birliği ile hayvanlar için güven içinde yaşayacakları alanlar oluşturulmalı." demişti.

'Allah'a havale ediyorum'

5199 sayılı Hayvan Hakları Kanunu’nun 6. maddesinin öne sürülmesi sebebi ile belediyelerin de atım atamadığına dikkat çeken Pınar, şunları söylemişti:

Serik'te başıboş köpek sorunu uzun süredir devam ediyor. Her yer köpeklerle dolu. Ben kızımın bu olayı yaşadığı yerdeki köpek sorunu için defalarca başvuruda bulundum. Bize verilen cevap, "Sokaktaki köpekler kısırlaştırıldı." şeklindeydi. Belediyeler de hayvanseverlerin baskılarından dolayı tedirgin olabilirler. Bu sorun aklı selimle çözülmeli. Biz bu acıyı yaşadık, ateş düştüğü yeri yakıyor. Kimse böyle zor bir acı yaşamasın. Kızım hakkında çok çirkin paylaşımlar yapıldı. Onları yazıp çizenleri Allah'a havale ediyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Başınız Sağolsun

Allah cc Rahmet eylesin yavrunuz Cennete uçtu sizlerede şefaat edicek inşaalah. Rabbim sabır versin..

Okur

Bu yavrunun bu halde olmasının sebebi önce iktidar vekiller bakanlar valiler belediyeler kaymakamlar devletin makamında oturanlar. Şimdi söyleyin biz nekadar büyük Bi ülkeyiz işini iyi yapmayanlar bukadar çokken.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23