• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mahallenin tek delikanlısı Mine Kırıkkanat çıktı! 'Cenaze namazı' vasiyetini duyurdu

Yeniakit Publisher
2021-09-14 23:49:00 -
Mahallenin tek delikanlısı Mine Kırıkkanat çıktı! 'Cenaze namazı' vasiyetini duyurdu

Yakınlarına vasiyetini söylediğini söyleyen Mine Kırıkkanat, mahallenin tek delikanlısı çıkarak diğer laikçiler gibi takiyye yapmadı. Cenaze namazının kılınmasını istemediğini söyleyen Kırıkkanat, "Cenazemde ne imam, ne hafız, ne musalla taşı, ne yeşil yemeni ve ne de tek kelime Arapça istiyorum, kesin vasiyetimdir" dedi. Kırıkkanat, "Hah, şöyle açık ve net olun, takiyye yapmayın Laikçiler!" dedirtti.

 yeniakit.com.tr 

Laikçi mahallenin temsilcisi Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, cenazesi camiden kalkan diğer takiyye yapan laikçilerden daha cesur çıktı. 

Sosyal medya hesabından cenazesinin camiden kalkmasını istemediğini beyan ederek imam istemediğini söyleyen Mine Kırıkkanat, "Keşke krematoryum olsa da yakılsa cesedim" ifadelerinde bulundu. 

Yakınlarına vasiyetini belirttiğini ifade eden Kırıkkanat, şu ifadelerde bulundu: 

Diyaneti eleştirenlere, “cenazeni kıldıran imam bulamayacaksın” gibi aptalca tehditler savruluyor. 2. Muazzez İlmiye Çığ olmaya kararlıyım, biiir! Cenazemde ne imam, ne hafız, ne musalla taşı, ne yeşil yemeni ve ne de tek kelime Arapça istiyorum, kesin vasiyetimdir, ikiii!

Şarkılarla türkülerle uğurlanacağım, yakınlarım biliyor ne yapılması gerektiğini. Keşke krematoryum olsa da yakılsa cesedim.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Europe

Ha şöyle ne mal olduğunuzu millet bilsin, neredeydse 100 sene sakladınız , zionistlerin ve batın nın CHP ye verdiği ğörevle 1934 soy ismi kanunuyla türk isimleriyle altında ğizlendiniz , Mine kırıkkanat Chpkk genel müdürü olmaya laik bir adaydır , kk Ermeni olduğunu söylemekten daha utanıyor, chpkk lılar sizler türklerin eline su dökmeye bile laik değilsiniz.

Bir vatanaş

İnsallah cenaze namazinı kilmazlar pis din dusmanlari canıniz cehenneme
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23