• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lobilere teslim olmuşlar! "İsrail'in İran kararını destekleyeceğiz"

Yeniakit Publisher
2024-04-15 23:07:00 -
Lobilere teslim olmuşlar! "İsrail'in İran kararını destekleyeceğiz"

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisi Çoğunluk Lideri Steve Scalise, İsrail'in İran'a karşı misilleme yapmasına ilişkin alınacak her türlü kararı destekleyeceklerini açıkladı.

İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ABD Temsilciler Meclisi Çoğunluk Lideri Steve Scalise ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu telefonda görüştü.

Scalise, görüşmede, İsrail'in İran'a karşı misilleme yapmasına ilişkin alınacak her türlü kararı destekleyeceklerini söyleyerek, ABD Kongresinde İran aleyhinde ve İsrail lehine bir dizi kararı getireceğini kaydetti.

Netanyahu da Scalise'e desteğinden ötürü teşekkür ederek, İsrail'in kendini savunmak için gereken her şeyi yapacağını aktardı.

Öte yandan İsrail devlet televizyonu KAN, Netanyahu'nun İran'ın saldırısına karşı askeri müdahaleden kaçınması için İsrail'e baskı yapacaklarından korktuğu gerekçesiyle bazı yabancı liderlerin telefonlarını yanıtlamayı reddettiğini aktardı.

Kaynak: AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mak

Bunun Cenaze namazini ben kildirabilirim ve Bu Münafik Musalla da tabutun icinde iken Cemaate dönüp sorartim. Ey Cemaati müslimiyn Bu Imam Hatip Din v e Kur an la ugrasan bu ZINDIK Münafighi nasil bilirsiniz diye sorduktan sonra da HAKLARINIZI Kur an Düsmanlarina helal etmiyorsunuz degilmi diye sorarim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23