• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

LGBT'ye kızını kurban veren anne gözyaşlarıyla anlattı: Kızıma tedavi yerine testosteron verildi!

Yeniakit Publisher
2023-06-20 18:59:00 - 2023-06-20 20:50:16

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Abigail Martinez isimli kadın, katıldığı duruşmada kızının LGBT terörüne nasıl kurban gittiğini gözyaşlarıyla anlattı.

Kızının toplumsal cinsiyet ideolojisi tarafından öldürüldüğünü belirten kadın, "Kızımın trans kimliğini onaylamadığım için Kaliforniya eyaleti onu taciz ettiğimi iddia etti ve kızım sevgi dolu evinden alındı." dedi.

Kızına erkek ismiyle hitap edeceğine dair söz verdiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Martinez, "Kızım, kız vücuduna hapsolmuş bir erkek değildi. Akıl sağlığı sorunları vardı. Kızıma tedavi yerine testosteron verildi. LGBTQ grubu onu para toplamak için kullandı. Kızım artık korkunç bir zihinsel ve fiziksel acı içindeydi ve bir trenin önüne atladı. O, cinsiyet ideolojisi tarafından öldürüldü. Size yalvarıyorum. Toplumsal cinsiyet ideolojisini övmeyi bırakın." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Bazen diktatörlük da gerektirir, herşey dengeli olmak zorunda. Feto terör örgütü üyeleri cezaya nasıl tâbi tutuldular ise aynısı lgbt içinde uygulanmalıdır. Nereden biliyorsun ya fetoya talimat veren o işveren işte bu seferinde farklı bir maska ile farklı bir boyutta ülkeye giriş yapmak istiyor. İşte durumu değerlendirmeli. Örnek, normal vatandaş ortalığı karıştırması, ve ardından yasal olmayan yollarda ilerlemesi nasıl cezaya tabi tutuluyor ise aynı şekilde bunlarda cezaya çarptırıldı işte. Ama biz İstanbul sözleşmesini onaylarken bu kadarını beklemiyorduk. Ben ve 85 milyonluk milletim böyle bir saçma İstanbul sözleşmesini reddettiyoruz, gibi bir görüşlerle yırtıp atılmalı. Çünkü ileri gittiler. Bir milletin zararına, hayatı tehlike içeren böyle bir sözleşme olamaz, denmeli. Gelecekleri varsa görecekleri de var, korkmayız. İster Avrupa Birliği ister abd . Nokta. Ondan sonra 120 anayasa maddesi gereği ile Türkiye'de lgbt ve benzeri suçları işleyenler 5 yıldan 7 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını kamuoyuna bildirilmelidir. Misal yani.. yeni MIT başkanımız halleder inşallah gerisini. Özbekistandan örnek alınmalı. Şu küçük bir Türk ülkesi geleneksel kültürel değerlerini koruyor da koruyor, bağımsızlık günü ilan edilde, sonra 8 Aralık ayında anayasalarını ortaya koydular, aynı anda 120 lgbt ve benzer haller, 3-5 yıllık hapis cezası ve 131 fuhuş ceza olarak 3-5 yıl. Ve bir kaç yıl önce ruslar lgbt örgütünü içeri sokmaya çalıştıkları anda oranın milleti bir araya geldi devleti ikna ederek mahkemede hepsini hapise attirdilar. Rus ise ogneşko isminde birisi, iste bir daha ülkeye alınmayacak şeklinde deport edildi. Ruslarda gönüllü olarak lgbt yi geri cevirmediler, çünkü ukrayna işgali söz konusu değilse onlar için bir sakıncası yok. Seve seve içeri alırlar. Özbekistan ise baştan baş bu tür ahlaksızlığı yasaklayan ve manevi ve madde kültürel geleneklerine sahiplanan bir ülke. 1) evlenme yuva kurmak gibi işlerin kolaylaştırması lazım, maliyetli olunca millet pes ederek sola yöneliyor. 2) evlenme işleri kolaylaşması ardından fuhuş işlerin muhakkak bir anayasa ve ceza ile korunması. Millet fuhuşa bulamamaktan korksun. 3) 1 den fazla kadınla evlenmeye izin verilmelidir gücü yeten alsın sahiplensin. Meğerse düzeni bozanlar olarak 1 numaraları hocası olamayan kadınlar olarak biliyorum. Azerbaycan Kazakistan Ukrayna gizli saklı olsada rusya ermeni gürcü gırgız hepsinde müsaade ed

Numan

Bu haberi "LGBTİ Türk Aile yapısını bozmaz" diyen Gandi Kemal'in gözüne sokmak gerek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23