• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

LGBTİ’li sapkınların tezleri çürütüldü! Eşcinsellik tedavi edilebilir bir hastalık

Yeniakit Publisher
2020-02-19 09:31:00 - 2020-02-19 09:32:13
LGBTİ’li sapkınların tezleri çürütüldü! Eşcinsellik tedavi edilebilir bir hastalık

Müslüman Türk milletinin baş belası sapkın homoların LGBTİ ahlaksızlığını meşru hale getirmek için öne sürdüğü tezler, ilk defa bilimsel bir çalıştayda çürütüldü. Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin, ‘LGBTİ’yi Meşrulaştırma Çabaları ve Buna Karşı İzlenebilecek Politika Seçenekleri’ başlıklı çalıştayın sonuç bildirgesinde “Eşcinsellik; “insan doğasına ve hayatın olağan akışına aykırı, biyolojik ve/veya psikolojik rahatsızlıklardan kaynaklanan ve tedavisi mümkün olan sapkın bir cinsel yönelimdir” denildi.

LGBTİ’li sapkın homoların, kendilerini meşru hale getirmek için öne sürdüğü tezlerin tamamı ‘LGBTİ’yi Meşrulaştırma Çabaları ve Buna Karşı İzlenebilecek Politika Seçenekleri’ başlığıyla düzenlenen çalıştayda yerle bir edildi. Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin (SASAM) düzenlediği çalıştayın sonuç bildirgesinde, eşcinsel ahlaksızlığın büyük bir sapkınlık olduğu ve toplumsal bunalımlara sebebiyet verdiği kaydedildi. Eşcinselliğin bir hak ya da tercih olamayacağını vurgulandığı sonuç bildirgesinde LGBTİ’li şehvet maymunlarının meydana getirdiği tehlikelere dikkat çekildi.

LGBTİ sapkınlıktır

Sosyal tabanda hiçbir karşılıkları olmadığı halde, ahlaksız fiillerini topluma dayatmak için her türlü provokatif eylem içerisinde yer alan LGBTİ’li sapkınların dillerine pelesenk ettiği söylemlerin hiçbir karşılığının olmadığı ispat edildi. SASAM Sosyal Politikalar Masasının düzenlediği çalıştayda ortaya konan veriler tehlikenin boyutlarını gözler önüne seriyor. ‘LGBT’yi Meşrulaştırma Çabaları ve Buna Karışı İzlenebilecek Politika Seçenekleri’ çalıştayının sonuç bildirgesinde, “LGBT (Lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel) kavramıyla ifade edilen eşcinsellik; “insan doğasına ve hayatın olağan akışına aykırı, biyolojik ve/veya psikolojik rahatsızlıklardan kaynaklanan ve tedavisi mümkün olan sapkın bir cinsel yönelimdir” ifadelerine yer verildi.

AIDS’in sebebi eşcinseller

Eşcinsel sapkınlığın “Başta AIDS olmak üzere, cinsel yolla bulaşan hastalıkları artırmakta” olduğuna dikkat çekildi. LGBTİ ahlaksızlığının sosyal manada da büyük yıkımlara sebebiyet verdiğinin belirtildiği sonuç metninde, “Toplumun temel yapı taşı olan aile kurumunu yıpratmakta, yozlaştırmakta ve toplum yapısını bozmakta, fiziki ve ruhsal açıdan sağlıklı bireylerin ve nesillerin yetişmesini engellemektedir” tespitine yer verildi.

Sapkınların hakkı olamaz

Eşcinselliğin bir hak olmadığının kaydedildiği sonuç bildirgesinde, “LGBT’li hakkı şeklinde bir hak kategorisi olamaz. Yukarıda zikredilen toplumsal zararları dikkate alındığında, “LGBT’li hakkı” diye bir hak kategorisinin olduğunu savunmak, uyuşturucu bağımlılarının hakları şeklinde bir hak kategorisi olduğunu varsaymak gibi anlamsız bir iddiadır” denildi. Eşcinselliğin bir tercih olmayacağının belirtildiği sonuç bildirgesinde söz konusu gerçek şu şekilde ifade edildi: “Uluslararası ve ulusal kampanyalarla “cinsel tercih hakkı” şeklinde, insan haklarına ilişkin uluslararası metinlerde yer almayan bir hak uydurulmaya çalışılmaktadır. Ancak sapkın ve toplum için zararlı bir cinsel yönelimi tercih hakkı şeklinde bir hak olamaz.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

Çok az bir kısmı hastalık nedeniyle oluyor ekseriyet şeytanlık ahlaksızlık imansızlıktan kaynaklanıyor.

hizipsavar

i.nelerinizide alın gidin lan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23