• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

LGBT sevici DEM Parti'li Sevilay Çelenk’e AK Parti’den tepki! İzlemeyeceğiz, izlettirmeyeceğiz!

Yeniakit Publisher
2024-07-29 06:59:00 -
LGBT sevici DEM Parti'li Sevilay Çelenk’e AK Parti’den tepki! İzlemeyeceğiz, izlettirmeyeceğiz!

DEM Parti'li Sevilay Çelenk, TBMM'de yaptığı konuşmada Paris Olimpiyatları açılışına tepki gösterenleri eleştirdi. LGBT hareketini savunan Çelenk’e, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta tepki gösterdi: İzlemeyeceğiz, izlettirmeyeceğiz!

Küresel güçlerin desteği ile fonlanan LGBT terörü son olarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılış töreninde ortaya çıkmıştı. Tüm dünyaya servis edilen canlı yayın görüntülerinde kırmızı halıda bir grup sapkın rezil bir şekilde yürüyüş yapmıştı. Olimpiyatların simgesi meşaleyi taşıyanlar arasında translar da yer almıştı. 9-10 yaşlarındaki küçük bir kız çocuğu da LGBT defilesine çıkarılmıştı.

LGBT terörüne tepkiler sürerken DEM Parti'li Sevilay Çelenk bir skandala imza attı. Çelenk, TBMM'de yaptığı konuşmada Paris Olimpiyatları açılışına tepki gösterenleri eleştirdi ve LGBT hareketini savundu. Çelenk mecliste yaptığı konuşmada, "LGBT toplumunu sapkın olarak göstermek nedir? LGBTİ toplumuna gelince… Onlar kimsenin çocuklarını taciz etmiyor, kimseye zarar vermiyor… Kimsenin boğazındaki lokmasına çökmüyor. Ve çocuklarını intihara sürüklemiyor. Ama hedef göstermelerinizle onlar intihara sürükleniyor. Lütfen söylediklerinize bu çerçevede bakın. Oturun 5 saat mi 4 saat mi bu açılışı izleyin. Bu zihniyetle ne uluslararası gidebileceğimiz bir yer var ne burada bir düze çıkıyoruz" dedi.

DEM Parti'li Sevilay Çelenk'in LGBT'yi savunduğu konuşmasına AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, ''Allah, Allah! Ya bu ne ya yeter ya. İzlemeyeceğiz, izlettirmeyeceğiz de'' diyerek tepki gösterdi.

DEM Parti İstanbul Milletvekili Kezban Konukçu ise araya girerek 'Entelektüellik seviyeniz berbat, entelektüellik seviyeniz!'' diyerek LGBT'lileri sapkın olarak göstermeyi entelektüel seviye düşüklüğü olarak gördüğünü söyledi.

Leyla Şahin Usta ise ''LGBT savunmak entelektüellik değil'' diyerek Konukçu'ya tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Dem partililer, kendilerini Kürt vatandaşlarımızın temsilcisi olduklarını lanse etmeye çalışıyorlar. Nerede ise tamamı Müslüman olan Kürt vatandaşların yoğunlukta olduğu yerlerde LGBT propagandası yapsınlar da görelim başlarına neler gelir neler, vallahi onlara etek giydirip aleme ibret oynatırlar...

Nur

Bu pkklılarda her yol var da insanlık yok tam siyonist tam kafir tam iblis kafası ahlaksız edepsiz sapık seni lezbiyen misin kadın bu ülkeden savuracaz sizi eninde sonunda tc devletini dar edecez size defolun sapık avrupaya ne yerseniz yiyin follaşlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23