• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

LGBT lobisinden dalga geçer gibi açıklama! Aile savunuculuğuna soyundular...

Yeniakit Publisher
2022-09-18 09:58:00 - 2022-09-18 11:39:03
LGBT lobisinden dalga geçer gibi açıklama! Aile savunuculuğuna soyundular...

İstanbul Saraçhane'de düzenlenecek "Büyük Aile Yürüyüşü" Türkiye'deki yurt dışı fonlu LGBT derneklerinin gözünü korkuttu. LGBT lobisinin 5 derneği tarafından yapılan ortak açıklamada, bugünkü yürüyüşe katılacak aileye duyarlı vatandaşlar hedef alındı.

yeniakit.com.tr

İstanbul Fatih'teki Saraçhane parkı, bugün saat 15:00'da eşcinsel sapkınlara karşı dev bir protestoya ev sahipliği yapacak.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu öncülüğündeki eyleme 150'ya yakın STK'nın destek vereceği belirtilirken, on binlerin katılımı bekleniyor.

LGBT lobisi telaşa düştü

LGBT lobisinin dernekleri ise, dev protesto karşısında telaşa düştü. Toplum aile yapısını hedef alan yurt dışı fonlu dernekler tarafından eyleme ilişkin ortak bir açıklama yaptı.

Ayrımcalıkla suçladılar

Akdeniz Antalya Aile Grubu, Denizli LGBTİ+ Aileleri Grubu, GALADER- Ankara Aileleri Derneği, İzmir LGBTİ+ Aileleri Grubu ve LİSTAG- LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği yapılan açıklamada, aileye duyarlı vatandaşlar ayrımcılıkla suçlandı.

"Yürüyeceklermiş, lütfen yürüsünler, sakın yasaklamayın!" denilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Aileyi koruyacağız derken, kimin ailesini koruyor, kimin kime karşı yürüdüğünü düşünüyorsunuz? Bizler çocuklarımızı koşulsuz severek onlara aile içinde özgüven ve destek veriyorsak, eğitimlerini tamamlayıp, sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için elimizden geleni yapıyorsak, hangi aile için çalışıyoruz? Konuştuğumuz “aile” aynı aile olmayabilir mi? Sizinki nasıl bir aile? Çocuklarınızın eşcinsel, trans olduğunu öğrendiğinizde onları evden mi kovuyorsunuz, evlatlıktan mı reddediyorsunuz, yoksa çözümü olmayan bir yolda onları şarlatan sözde hekimlere mi sürüklüyorsunuz, yoksa söylemeye dilimizin varmadığı başka şeyler mi yapıyorsunuz?

Ama bırakın “Büyük Aile Buluşması”nı yapsınlar, yürüsünler ki bizler de kalplerini çocuk sevgisine kapatan, çocuklarını olduğu gibi kabul edemeyip, koşullu seven, üstelik bunu yapabilen aileleri, toplumun bir kesimini aşağılayan, dışlayan bu insanların kim olduklarını görelim ve yarın öbür gün kendilerini hatırlayalım.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdullah

sorosçu emperyalist düşmanlarının maskesi düştü, aynen ve artarak devam İNANCIMIZ BELLİ, AİLE DE ANAYASAL KORUMA ALINDAKİ KURUMDUR, BU TOPRKLAR ŞEHİT KANLARIYLA SULANMIŞTIR...düşman faaliyetlerine geçit yok

Yom

Daha kibar nasıl olunabilirdi bilmiyorum. Tabii siz kaptan mağara adamı kılıklı olduğunuz için bu tür açıklamaları sizin kafanız algılamaz. Yani diyor ki, aileyi çok düşünüyorsan rızası olan iki kişinin evlerinde ne yaşadığına bakmaktansa daha ergenliğini bile yaşamadan tecavüze uğrayan çocuklara tecavüz eden din tüccarlarını, kokuşmuş yurtları vb gibi pisliklere karşı yürü. Sizin derdiniz LGBT değil, birkaç gün karışıklık çıksın da millet bu hayat pahalılığını, ülkede dönen dolapları konuşmasın. İğrenç insanlarsınız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23