• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Levent Gültekin: Demirtaş serbest bırakılmazsa halk yoksullaşır

Yeniakit Publisher
2020-12-25 01:33:00 -

CHP’nin kanalı Halk Tv’de konuşan sözde gazeteci Levent Gültekin, AİHM kararının uygulanması gerektiğini savunarak terörist Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmaması halinde halkın yoksullaşacağını savundu.

CHP’nin finanse ettiği Halk Tv’nin müdavimlerinden sözde gazeteci Levent Gültekin terörist Selahattin Demirtaş’ın tutuklu olmasını halkın yoksullaşmasına bağladı.

Levent Gültekin AİHM kararını savundu

AİHM’in HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasına ilişkin kararının uygulanması gerektiğini savunan Levent Gültekin, olayı evirip çevirip halkın yoksullaşmasına bağladı.

"Serbest kalmazsa halk yoksullaşır"

Terörist Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmaması halinde vatandaşın yoksullaşacağını söyleyen Gültekin, “Asıl faturayı şu anda bizi izleyenler ödeyecekler.” dedi.

“Bir ülkede hukuk olmadığı için yüksek faizle borç para buluyor.” diyen Gültekin, “AİHM kararına uymazsan biraz daha yoksullaşacaksın. Çünkü hukuktan, özgürlükten, demokrasiden biraz daha uzaklaşacaksın. Borç bulduğun sermayedarlar biraz daha yüksek faizle borç verecek. Sana güvenmedikçe o borcu bulabilmek için biraz daha faiz arttırıyorsun.” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Putsavar

Bence bölücü kk demirtaşın yanına girsin. Sevenleri kavuşturmak sevaptır.

Vatandaş

Levent, gündemde kalmak için kendisini babasının doğurdugun söylerse şaşmam. Bu adamın ilgi için yapmayacağı birşey yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23