• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Latif Erdoğan'dan Fethullah Gülen'e şok çağrı!

Yeniakit Publisher
2014-03-22 12:22:00 - 2014-03-22 12:47:32
Latif Erdoğan'dan Fethullah Gülen'e şok çağrı!

Bir dönem Fethullah Gülen'in en yakınında bulunan ve halefi olarak görülen Akit yazarı Latif Erdoğan, son dönemde cemaatle ilgili açıklamalarının arkasında olduğunu belirterek, "Gülen'le istediği televizyonda yeminleşmeye hazırım" dedi.

Gazetemiz yazarı Latif Erdoğan, paralel yapılanmayla tüm açıklamalarının sonuna kadar arkasında olduğunu belirterek, Fethullah Gülen'le yeminleşmeye hazır olduğunu söyledi.

"Elhamdülillah, ruh sağlığım da, beden sağlığım da yerinde. Ne söylediğimi, niçin söylediğimi çok iyi biliyorum; ve bütün bunlarda da Rabbimin rızasından, ülkemin menfaatinden başka zerrece beklentim yok ve olmadı." diyen Erdoğan, "Ben sözü arkadan dolanıp söylemiyorum, doğrudan ifade ile diyorum ki, eğer söylediklerimde bir kelimenin yalan olduğunu iddia cesareti varsa, istediği televizyonda, Fethullah Gülen’le canlı yayında yeminleşmeye hazırım." ifadelerini kullandı.

İfşaatlarından rahatsız olan Paralel Yapının, kendisine karşı kullanmak istediği kardeşi Mehmet Erdoğan'ın da gerçek yüzünü deşifre eden Latif Erdoğan, cemaatin ABD ve CIA ile ilşkisini de şu ifadelerle deşifre etti:

"Türkiye’de son olaylar başlamadan aylarca önce, CIA elemanlarının, Amerika’da hizmete ait kurumlarda AK Parti ve Başbakan aleyhinde brifingler verdiklerini, Türkiye’deki yakınlarıyla, dostlarıyla, aileleriyle bu bilgileri paylaşmalarını kendilerinden istediklerini; güvenilir ve birinci elden gelen bilgiyle biliyor; ve de bu denli uluslararası ihanete alet edilen kişileri dediklerimle uyarmaya çalışıyorum. "


LATİF ERDOĞAN'IN BUGÜNKÜ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23