• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Laikçilerden skandal paylaşım! “Tayyip ve Allah kaybetti (Haşa) Atatürk ile Laiklik kazandı”

Yeniakit Publisher
2024-04-13 13:48:00 -
Laikçilerden skandal paylaşım! "Tayyip ve Allah kaybetti (Haşa) Atatürk ile Laiklik kazandı"

31 Mart seçimlerinde CHP’nin büyükşehirleri alması laik kesimde özgüven patlamasına neden oldu. Zafer sarhoşluğundan kendini kaybetmiş bazı laikçiler “Tayyip ve Allah kaybetti (Haşa) Atatürk ve Laiklik kazandı” türünde paylaşım yapmaya başladılar.

Önce Ahlak ve maneviyatı önceleyen Yeniden Refah ve Saadet Partisi, 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakının karşısında yer alarak, CHP ve laikçi kesime özgüven patlatması yaşattı. Ahlak ve maneviyat ile uzaktan yakından ilgisi olmayan belirli kesimin akla hayale gelmeyecek paylaşımlar yapılmasına imkan sundu. Zemin oluşturuldu.

Dilek isimli bir paylaşımcı, “31 Mart seçimleri gösterdi ki tıpkı yobaz Osmanlılar gibi Tayyip’in de çöküş dönemi başlamıştır” diyerek bir yanda yenilmiş bir Recep Tayyip Erdoğan’ın karikatürünü diğer tarafta ise Mustafa Kemal’in bir fotoğrafını koyarak “Tayyip ve Allah kaybetti (Haşa) Atatürk ve Laiklik kazandı” yazdı.

Toplumun bir kesimini provoke etme amacını taşıyan söz konusu paylaşım için yetkili mercilerin harekete geçmesi beklenirken, önce ahlak ve maneviyat düsturu içinde siyaset yapıp Müslümanlardan aldıkları oylar ile laikçilerin ekmeğine yağ süren bir takım muhafazakarların da yaşananlardan ders alması umuluyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İbrahim

Onlar hiç bir şeyden ders almaz, bildiğinden şaşmaz. Bakara, 14. ayet (kafadarları) ile baş başa kaldıklarındaysa “Biz sizinle beraberiz; biz onlarla (müminlerle) sadece alay ediyoruz.” derler.

Ahmet

bu haberin muhatabı, altılı masanın beşi ve YRP
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23