• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kur'an'a ve Peygamberimiz'e iftira atan Mustafa Öztürk resmen çarpıldı: Toparlayamadım

Yeniakit Publisher
2021-08-17 22:02:00 - 2021-08-17 22:16:00

Kur'an'a, Peygamberimiz'e ve sahabelere dil uzatan Prof. Dr. Mustafa Öztürk yayınladığı videoda, ikinci Biontech aşısının ardından kamyon çarpmışa döndüğünü ve kendisine gelemediğini söyledi.

 yeniakit.com.tr 

Daha önce Peygamberimiz'e (asm) ve Kur'an'a çirkin bir iftirada bulunarak "Bu, Allah dili olabilir mi? İnsani dil olamaz mı, olabilir" diyen, skandal sözleri nedeniyle Marmara Üniversitesi'nden istifa etmek zorunda kalan ve ardından Avrupa'daki bir üniversiteden davet aldığı gerekçesiyle Türkiye'yi terk eden Prof. Dr. Mustafa Öztürk, dikkat çeken bir video yayınladı.

"Kamyon çarpmışa döndüm"

Öztürk yayınladığı videoda, ikinci Biontech aşısının ardından kamyon çarpmışa döndüğünü ve kendisine gelemediğini söyledi.

Öztürk, videoda şu ifadelerde bulundu:

"Yüzüm gözüm şiş, farkındayım. Berbat durumdayım. Çünkü ikinci Biontech aşısı beni tabiri caizse askeri cemse, kamyon çarpımışa çevirdi. Toparlayamadım. Mütemadiyen uykum geliyor. Korkunç bir halsizlik. Böyle sürekli bir gribal enfeksiyon gibi... Korona geçirenlerden bir farkımız kalmadı."

{relation id:1464532 slug:'sozde-ilahiyatci-mustafa-ozturkten-kuran-i-kerim-hakkinda-skandal-sozler-bu-allah-dili-olabilir-mi'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Bilgili, kültürlü, okumuş kendini akıllı gören akılsızların halini Mustafa Öztürk'te gördük, bu İslami bilgi bilgi fukarası olduğunu kendisi de yaptığı açıklamalarla gösteriyor, elimizden bunlara acımaktan başka hiç bir şey gelmiyor, Allah hidayet nasip etsin.

ADİL

oğlum bunlar iyi günlerin Allah seni ne hallere sokacak göreceksin tövbe etmezsen eğer
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23