• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Kumar’ masasına sinyali çaktı! Aday olamayan Ersan Şen’den yeni istek

Yeniakit Publisher
2023-03-08 13:56:00 -
‘Kumar’ masasına sinyali çaktı! Aday olamayan Ersan Şen’den yeni istek

Meral Akşener'in Altılı Masa'ya dönünceye kadarki süreçte cumhurbaşkanlığı adaylığı çıkışı ile çok konuşulan Ersan Şen bu kez yeni hedefini açıkladı. Ersan Şen Adalet Bakanı olmak istiyor...

Meral Akşener'in Altılı Masa'ya dönmesi ve Kılıçdaroğılu'nun adaylığını açıklaması ile son bulan kısa süreli kriz sırasında cumhurbaşkanlığı adaylığı çıkışında bulunan Ersan Şen katıldığı televizyon programında Adalet Bakanı olmak istediğini söyledi.

Ersan Şen, Millet İttifakı'nın adaylık krizi sırasında Akşener'in reklam arasında açtığı telefon ve İYİ Parti'den aday olacağı iddialarıyla gündem olmuştu. Akşener ise daha sonra yaptığı açıklamada Ersan Şen'i istişare etmek üzere çağırdığını açıklamıştı.

ERSAN ŞEN: KEŞKE DEVAM EDEBİLSEYDİM

Ersan Şen, Show Haber'e yaptığı açıklamalarda cumhurbaşkanı adayı olma isteğine değindi ve "Keşke devam edebilseydim. Devam edebilsek olabilir de olmayabilir de. Kompleksim yok, kendimi aşağıda görmüyorum" ifadelerini kullandı.

"ADALET BAKANI OLARAK HİZMET VERMEK İSTERİM"

Programın devamında hukukçu Ersan Şen, "Bana milletten, memleketten, devletten, seçilenden böyle bir talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet isterim" diye konuştu.

Odatv.com

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çelik

Ersan hedef küçültmüşsün bak elini sallasan c.başkanı yardımcısına deyecek sen,recep ivedik,fazıl,portakal,sirin,atena,mangır merdan,tarkan hepinizin bu ucubede emeğiniz var toplu olarak c.başkanlığı yardımcılığına kaynak olabilirsiniz hem renk olur hemde çoğulcu demokrasi olur.her biriniz kemalin gaflarından kafayı yemeden birini düzeltirseniz her şey güzel olur.Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı

Doğruya Doğru

Vah Ülkem Vah Vah, Herbokolog Ersan Şen de aday olmuş Ha
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23