• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kültür ve Turizm Bakanlığı: Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildik

Yeniakit Publisher
2023-09-28 10:23:00 -
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildik

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde FETÖ propagandası yapıldığını ve festivalden çekildiğini açıkladı.

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, belgesel yarışması bölümünde FETÖ terör örgütü propagandası yapıldığını belirten Kültür ve Turizm Bakanlığı, festivalden çekildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"Türk sinemasının alanındaki en önemli etkinliklerinden biri olan ve 60'ıncısının düzenlenme süreci devam eden Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, belgesel yarışması bölümünde "Kanun Hükmü" adlı belgesel yer almaktadır. Böylesi önemli bir festivalde, sanatın gücü kullanılarak mağduriyet algısı üzerinden FETÖ terör örgütü propagandası yapılmasına vesile olunması son derece üzücüdür. Bakanlığımız, aziz milletimizin 15 Temmuz'da verdiği destansı mücadelesinin itibarsızlaştırılması, sanatın provokasyon unsuru olarak kullanılması çabasının bir parçası olmayacaktır. Bu sebeple Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekilmiş bulunuyoruz"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KÖKSAL

5.kol faaliyeti yürüten bir etkinliğe dönüştü,,, sanatçı müsvetteleri,, Allah (c. c) ın laneti üzerlerine olsun, Amiiin...

Millet

Şu anda, Fetö ile mücadelenin ne seviyede olduğunu gösteren, yani durum tesbiti diyebileceğimiz bir karara şahitlik ediyoruz. Benim ülkemde, benim devletimin bakanı diyor ki; devlet Fetö ile mücadele edemiyor, etse idi ülkenin nerede ise en büyük sanat etkinliğinde fetö propagandası yapılabilir mi idi, elbette yapılamazdı. Pekiyi neden fetö ile mücadele yapılamıyor, benim kanaatim o ki, devletin ve maalesef Ak partinin içinde fetöcü iblislerin, yada bu iblisler ile vakt-i zamanda işbirliği yapmış mecburilerin bir hayli fazla olmasıdır. İşte bu iblisler ve dilsiz şeytanların koruma kalkanı sayesinde, fetö ile mücadele edilemiyor. Rabbim Reisimize ve aksaçlı bozkurt Devlet Bey'e yar ve yardımcı olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23