• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küfürbaz Lütfü Türkkan'ı savunan İP'ten yeni açıklama: Ne yapalım asalım mı?

Yeniakit Publisher
2021-11-11 14:20:00 -
Küfürbaz Lütfü Türkkan'ı savunan İP'ten yeni açıklama: Ne yapalım asalım mı?

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfretmesinin yankıları TBMM'de gündeme geldi. Lütfü Türkkan'ı "Olgunluk gösterdi" diye lanse eden Meral Akşener'in Grup Başkanvekili Müavat Dervişoğlu, "Ne yapalım? Asalım mı yani. Diyorum ki grup başkanvekilliğinden istifa etti. Adamın alnında şehit yakını yazmıyor" dedi.

Bingöl'de bir şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan büyük tepki almıştı. TBMM Genel Kurulunda, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasında, Lütfü Türkkan ile ilgili tartışma yaşandı.

"Adamın alnında şehit yakını yazmıyor"

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Türk milletinden özür diliyoruz. Bunun için daha ne yapmamız lazım. Adamın alnında şehit yakını yazmıyor Sayın Akbaşoğlu" dedi.

"cevabınızı milletimizden alacaksınız"

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Benim kimse kulağıma 'Senin bacını...' demedi, diyemez. Onun ağzını karışlarım" dedi. Akbaşoğlu, "Kendi tabanlarınız zaten gerekli cevapları verecek. Geliyor gelmekte olan. Haziran 2023'te cevabınızı milletimizden alacaksınız" dedi.

"Ne yapalım? Asalım mı?"

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Ne yapalım? Asalım mı yani. Diyorum ki grup başkanvekilliğinden istifa etti. Ne yapalım yani" ifadelerini kullandı.
AK Partili Akbaşoğlu, "Bu ahlaksızlığı savunmak yakışmaz. Dün Sayın Genel Başkanınız sahip çıkmadı mı? Türkkan'ın o hakaretlerine sahip çıkmadı mı?" dedi.

CHP'den 'yol kazası' çıkışı

Tartışmaya CHP'de dahil oldu. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 'yol kazası' olarak nitelendirdi. Altay, "Bir mevkidaşının başına bir yol kazası gelmiş. Adam özür dilemiş. Siz bir mevkidaşınızın yaşadığı bir yol kazasını kaşıyarak küçülüyorsunuz kusura bakmayın" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alper

asmayın ama aranızdan kofunki toplumdan dişlansinki birdaha bunun gibileri aynisini yapmasın

Eyüp

Yooo.... sövmeye devam etsin. Sandığı bekleyin nar kazığına oturtulacaksınız. Pensilvanya şeytanının kızı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23