• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küffar İsrail için birleşiyor! Bir donanma desteği de İngiltere'den

Yeniakit Publisher
2023-10-12 21:34:00 - 2023-10-12 21:48:34
Küffar İsrail için birleşiyor! Bir donanma desteği de İngiltere'den

İngiltere, İsrail’e destek amacıyla Doğu Akdeniz’e Kraliyet Donanması’na ait iki gemi ve gözetleme uçağı gönderecek.

İngiltere Başbakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'nin "İsrail'i desteklemek" amacıyla Doğu Akdeniz'e gözetleme uçağı ve Kraliyet Donanması’na ait 2 gemiyi göndereceği ifade edildi.

Direnişçilere 'terörist' muamelesi

Açıklamada, gözetleme uçağının "silahların terörist gruplara aktarılması gibi bölgesel istikrara yönelik tehditleri takip etmek" amacıyla yarın devriye görevine başlayacağı açıklandı.

Gemilerin ise insani yardım çabalarını sözde desteklemek üzere önümüzdeki hafta bölgeye konuşlanacağı belirtildi.

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak yaptığı açıklamada, İsrail’e verilecek askeri desteğin "daha fazla tırmanmayı engelleyeceğini" öne sürerek, "Bölgedeki askeri ve diplomatik ekiplerimiz, güvenliği yeniden tesis etmek ve Hamas’ın bu barbar saldırısının binlerce masum kurbanına insani yardımın ulaşmasını sağlamak için uluslararası ortaklarımızı da destekleyecektir" dedi.

ABD Donanması'na ait USS Gerald R. Ford uçak gemisi dün İsrail’e destek amacıyla Doğu Akdeniz’e konuşlanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Tüm abd avrupa birliği vatikan canlı p*çleri ermeni soyları yahudi köpekleri bir araya gelsin yeterki israilin etrafındaki sözde müslüman gözüken müslüman devletleri yöneten başkanlar hava sahalarını tüm uçuşlara kapatsın israil diye bir şe**fsiz devlet kalmaz 24 saat içinde silinir gider denemesi bedava birde filistinin en büyük şanssızlığı türkiye ile sınır olmayışı ufak bir sinirimiz olayida şe**fsiz k**ek israil böyle at oynatirmiydi. yüce müslüman devletleri birlessin se**fsiz israil devlwti diye bir devlet olurmuydu denemesi bedava yüce müslüman TÜRK MİLLETİ ve DEVLETİ gıbı yürekli olsunlar yeter

Gültekin

MÜSLÜMANLAR ZOR DURUMDAYKEN, ACABA DİĞER MÜSLÜMAN DEVLETLER ONLARIN BÖLGELERİNDE BÖYLESİ BİR GÜÇ GÖSTERİSİ HİÇ YAPMIŞMIDIR?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23