• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuduz köpekler birbirini ısırıyor! Bir alçaktan diğer alçağa tehdit

Yeniakit Publisher
2024-06-02 14:21:00 -
Kuduz köpekler birbirini ısırıyor! Bir alçaktan diğer alçağa tehdit

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ile Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, Başbakan Netanyahu'ya anlaşma yapılması durumunda istifa edeceğini bildirdi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın Cuma günü yaptığı "Gazze Şeridi’nde yeni bir ateşkes teklifi" açıklaması İsrail’de bazı bakanlardan tepki gördü. İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ile Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, anlaşmaya karşı olduklarını açıkladı. Maliye Bakanı Smotrich yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya "Hamas’ı yok etmeden ve esirleri geri getirmeden önerilen taslağı kabul eden bir hükümetin parçası olmayacağını" söyledi.

Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir ise, "Bu anlaşma savaşın sona ermesi ve Hamas’ın yok edilmesi hedefinden vazgeçilmesi anlamına gelmektedir. Bu terörizm için bir zafer ve İsrail devleti için güvenlik tehdidi oluşturan pervasız bir anlaşmadır" dedi. Ben-Gvir, Netanyahu’nun teklifi kabul etmesi halinde "acil durum hükümetini feshetme" sözü verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İbrahim Alkılıç

Trump önde görünüyor. Biden sıkıştı, Demokratlar da İsrail'i sıkıştırıyor. Ayette belirtildiği gibi Müslümanlar aceleci. Halbuki ağaçtan yaprağın düşmesinin dahi Rabbimin bilgisinde olduğunu bilirsek, Rabbimin kaderine razı olacagiz. C. Allah Arap Müslümanların başında ki idarecilerin İsrail'e kardeş olduğunu biliyor. Türkiye'nin tek başına böyle bir savaşa girmesinin mümkün olmadığını da biliyor. Ve O, gereğini yapıyor. Üstelik Savaş olmadan!

Ömer Saylan

dışarıdakiler havlıyor görsün küfür tek millettir hayatta birbirini isirmazlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23