• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kübra Par'dan Bay Kemal'e 'kötü' haber! Böyle duyurdu

Yeniakit Publisher
2023-03-13 13:19:00 -
Kübra Par'dan Bay Kemal'e 'kötü' haber! Böyle duyurdu

Habertürk yazarı Kübra Par, Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını istemeyen veya 6’lı Masa’nın geçen hafta yaşadığı krizden rahatsız olanların Muharrem İnce'nin Memleket Partisi’ne yöneldiğini belirtti.

Habertürk yazarı Kübra Par, Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını istemeyen veya 6’lı Masa’nın geçen hafta yaşadığı krizden rahatsız olanların Muharrem İnce'nin Memleket Partisi’ne yöneldiğini belirtti. 

Par, "Memleket Partisi son düzlükte atağa geçmiş görünüyor" ifadelerini kullandığı yazısında özetle şunları kaydetti:

"İnce’nin sivri çıkışları, dans etmesi, deprem bölgesine erkenden gidip sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanarak açıklamalar yapması kendisine dönük ilgiyi artırdı.

Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını istemeyen veya 6’lı Masa’nın geçen hafta yaşadığı krizden rahatsız olanlar Memleket Partisi’ne yöneldi.

CHP-HDP yakınlaşmasını olumlu karşılamayan seküler Atatürkçü seçmeni de bu listeye eklemek gerekir.

Yani kuruluşunun ardından parti içi krizlerle gündeme gelen, büyük bir ivme yakalayamayan, muhalefetin oylarını bölmekle suçlanan, son olarak Zafer Partisi ile kurduğu İttifak’tan da ayrılan Memleket Partisi son düzlükte atağa geçmiş görünüyor. (...)"

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tuğrul

Moarrem bir de ayık gezse güzel oy toplar. Ama şu mereti bırakacak takiyye yaparak dindarlıkta kimseye kül yutturamazsın ona göre...

Fatih

 ... ittifakına.hic girmez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23