• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

KPSS ortaöğretim (lise) sınav yerleri açıklandı! ÖSYM ais 2022-KPSS Ortaöğretim sınava giriş belgesi sorgulama ekranı!

Yeniakit Publisher
2022-10-30 10:42:00 - 2022-10-30 11:18:48
KPSS ortaöğretim (lise) sınav yerleri açıklandı! ÖSYM ais 2022-KPSS Ortaöğretim sınava giriş belgesi sorgulama ekranı!

KPSS Ortaöğretim (lise) sınav yerleri belli oldu. Kasım'ın 6'sında uygulanacak olan sınav için adaylar, 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren KPSS giriş belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek. Peki, 2022 KPSS branş sıralaması ne zaman açıklanacak? İşte sorgulama ekranı ve detaylar...KPSS Ortaöğretim (lise) sınava giriş belgesi

2022 KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgeleri erişime açılırken heyecanlı bekleyişi devam eden ortaöğretim mezunu binlerce aday arama motorlarında KPSS Giriş Belgesi sorgulama ekranını araştırıyor

2022-KPSS Ortaöğretim Sınava Giriş Belgeleri erişime açıldı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren KPSS lise Sınava Giriş Belgesi'ni, https://ais.osym.gov.tr adresinden alabilecekler. İşte ÖSYM ais 2022-KPSS Ortaöğretim Sınava Giriş Belgesi alma ekranı

2022 KPSS (Ortaöğretim) - SINAVA GİRİŞ BELGESİ DÖKÜMÜ

06 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim sınavına (2022-KPSS Ortaöğretim) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni, https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebileceklerdir.

06.11.2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Ortaöğretim için adaylar, 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen KPSS lise düzeyinde sınava Adayların sınava girmeden önce nüfus cüzdanını ve KPSS sınav giriş belgesini yanında getirmesi zorunlu. Adaylar ais.osym.gov.tr adresine girerek sınav giriş yerlerini öğrenebilecek ve sınav giriş belgelerini çıkartabilecek.

KPSS GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS BRANŞ BAZINDA SIRALAMALAR AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2022 KPSS branş bazında sıralamalar ÖSYM tarafından henüz açıklanmadı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı 2022-KPSS Lisans oturumun katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları açıklandığında haberimizde yer verilecektir.

İlginizi çekebilir → Okullar ne zaman kapanıyor? 2022-2023 yılı okullar ne zaman! 2022 ara tatil ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak, Ara tatil ne zaman, kaç gün?  Ara tatil hangi hafta? Kasım ara tatili ne zaman 2022-2023 MEB çalışma takvimi→ TIKLAYINIZ

KPSS BRANŞ SIRALAMASI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Adaylar, güncellenmiş KPSS branş bazında sıralamalarını açıklandıktan sonra ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

KPSS BRANŞ SIRALAMASI GÖRÜNTÜLEME EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

BRANŞ BAZINDA SIRALAMA NEDİR?

Branş bazında sıralama işlemlerinin yerleştirme işlemlerine hiçbir etkisi bulunmamaktadır.

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmet olup bunun dışında herhangi bir amaçla kullanılmamalıdır. Adayların, güncellenen branş bazında sıralamaları bu hususlar çerçevesinde incelemeleri gerekmektedir.

Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Branş bazında sıralama işlemleri adayların (YÖKSİS sistemi üzerinden çekilmiş olan) ÖSYM sistemi üzerinde ilgili işlemlerin yapıldığı tarih itibariyle aktif olarak bulunan eğitim bilgileri ve bu tarih itibari ile sistemde aktif eğitimi gözükmeyen adayların ise, başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri baz alınarak hazırlanmıştır.

MEB tarafından gerçekleştirilen öğretmen alımlarında KPSS P10, P120 ve P121 puan türleri kullanılmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığınca öğretmenliğe atanacakların sıralamaları; alanlara göre mezun oldukları yükseköğretim programları, mezun oldukları yıllar ve öncelikleri, TTK kararlarına göre kontrol edilerek, adayların alan bazındaki başvuruları esas alınarak belirlenmektedir.

İlginizi çekebilir → EYT BUGÜNKÜ SON DAKİKA HABERLERİ 2022: EYT ne zaman çıkacak, kimleri ve hangi yıllar kapsıyor? Emeklilikte yaşa takılanlar için şartlar neler? EYT son dakika: EYT düzenlemesinde son durum ne? Erken emeklilik şartları, kararları belli oldu mu? SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı çalışanları→ TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Türkiye'nin en iyi dizileri açıklandı! IMDb seçti: Gelmiş geçmiş en iyi 25 dizisi→ TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23